KLUPKO SE ODMOTAVA: Vlasta-Neimar naručio prebijanje bivšeg predsednika SNS-a u Velikom Gradištu

Divna Stojadinović ogorčena presudom korumpiranog sudstva u Srbiji, u vezi zajedničko stečene bračne i vanbračne podele imovine sa njenim bivšim suprugom Vlastom Stojadinovićem-Neimar, našoj redakciji otkrila je mnogobrojne kriminogene radnje i dilove koje je njen bivši suprug ima sa lokalnim čelnicima iz Braničevskog okruga kada je u pitanju krađa para iz lokalnih budžeta, a kao što smo i obećali našim čitaocima, redakcija portala TPKNEWS, bez poštede ikoga, iste iznosi u javnost, s obzirom da u eksperiment državi, zvanoj Srbija, pravda je odavno umrla, i na rasprodaji je.

Zlatko Šulović i Vlasta Stojadinović-Neimar/Foto: Facebook/Privatna arhiva

Zbog brutalnog prebijanja Zlatka Šulovića 22. septembra 2017. godine, bivšeg predsednika SNS-a u Vellkom Gradištu, dvojica Smederevaca, Jovan Bašanović i Bojan Grušica, nakon nagodbe sa Tužilaštvom, osuđeni su na po godinu dana zatvora, uslovno na dve godine.

Po rečima Divne Stojadinović, ova dvojica su angažovani preko drugog lica iz Smedereva od strane njenog bivšeg supruga Vlaste Stojadinovića-Neimara, i oni su bili samo izvršioci.

Divna kaže da je Vlasta naručio batinaše jer je protiv Šulovića izgubio višemilionski sudski spor u vezi 11 dobijenih stanova u Velikom Gradištu, za koje ona nikad nije mogla da ostvari uvid u dokumentaciju, a koje je njen bivši suprug sve te stanove prodao. Nakon čega je Vlasta-Neimar izgubio spor, bivšem predsedniku SNS-a u Velikom Gradištu kazao je “da će mu se osvetiti”.

Takođe, Divna sumnja da je za naručene batine Šuloviću unapred znao i najbolji poslovni prijatelj njenog bivšeg supruga, aktuelni predsednik opštine Velikog Gradišta Dragan Milić, jer su batinaši, slučajno ili sa jasnom porukom, Šulovića prebili istog dana kada je održana sednica Skupštine opštine Veliko Gradište.

Podsetimo, napad se dogodio u petak ujutru 22. septembra 2017. godine, ispred porodične kuće Šulovića, koja se nalazi na Srebrnom jezeru. Napadači su se do nje dovezli “audijem” smederevske registracije, kao navodni turisti koji žele da iznajme sobu za boravak. Međutim, čim su započeli razgovor sa Šulovićem, oni su počeli da ga tuku, a nastavili su sa udarcima i kad je pao na zemlju. Iz kuće je tada istrčala Šulovićeva supruga Branislavka, koja je, inače, tada bila predsednik Skupštine opštine Veliko Gradište. Dozivala je upomoć, ali se niko od komšija nije pojavio. Nakon toga, napadači su se odvezli u nepoznatom pravcu.

Šulović je odvežen u Domu zdravlja u Velikom Gradištu, gde su mu konstatovane povrede glave i modrice po telu od batinjanja.

Napadači su nakon toga uhapšeni, posle čega je usledilo prepoznavanje od strane Šulovića, koji im je upamtio lica. Nakon toga su priznali krivicu i nagodili se sa Osnovnim javnim tužilaštvom.

(Ekipa TPKNEWS)

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. Ako je Branka Sulovic bila predsednik Skupstine, a napad na njenog supruga se dogodio u vreme odrzavanja sednice SO Veliko Gradiste, postavlja se pitanje ko je vodio sednicu i zasto nije Predsednica koja je uredno primala platu za to.

  2. I sada radi šta hoće. Znam radnike koji mu rade 236 sari mesečno za 32 000. Koji nisu prijavljeni, ili par meseci preko omladinske. Ne plaća im se bolovanje i dve ipo godine nemaju pravo na godišnji odmor….

    1. Hahahahhaa kakve gluposti pises. Plate u Neimaru su skoro kao na kopu, moj muz ima platu preko 100hiljada, primaju svi plate preko banke pun iznos ,placen svaki prekovremeni sat itd, koliko znam , imaju preko 100 radnika i bas bi mu neko radio za tu mizeriju koju navodis.
      Uslovi su odlicni za jednu privatnu firmu i svaka im caast na poslovanju.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker