VELIKA RASPRODAJA: Grad Beč prodaje svoja polovna vozila, mašine i opremu!

Grad Beč će u okviru svoje uobičajene godišnje akcije u prodaju staviti polovna vozila i opremu, koja zbog svog tehničkog stanja nisu više pogodna za intenzivnu upotrebu.

Umesto potpunog otpisa ovih sredstava, ona se nude privatnim kupcima koji će moći 17. i 18. oktobra u periodu od 08.00 do 13.00 sati da pogledaju iste na placu u Simeringu Jedlecberg ulici br. 1 ( Jedletzbergstraße).

Organizatori prodaje u svakom slučaju preporučuju ličnu procenu vozila i opreme jer njihov veći deo zahteva neku popravku. Njihove tehničke podatke moguće je dobiti samo na licu mesta. Treba naglasiti da su ovog puta u ponudi i motorne testere, kosilice, makaze za živu ogradu ali i manji traktori i kamioni.

Ponude se moraju dostaviti kovertirane sa natpisom „MA 48-VEAU-9925/2016“ najkasnije do 24. oktobra 2016, u 13.00 časova na adresu opštinskog odeljenja u Liedl ulici ( Lidlgasse) 1,1170 Beč. Formulari za ponudu se mogu dobiti direktno na placu u Simeringu ili skinuti sa internet stranice magistrata 48.

O aktuelnoj ponudi, zainteresovani kupci se mogu direktno informisati , jednostavnom on-line registracijom na internet adresi wien.gv.at. Sve ostale informacije o prodaji vozila i opreme se mogu naći na homepage stranici magistrata www.wien.gv.at.

L.M.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker