SASLUŠAN UBICA MAJSTOR MARKA IZ BARIČA: “Ne sećam se da sam komšiju izudarao ašovom”

Osumnjičeni Aleksandar Mišić (25), zvani Tota, koji je ubio svog komšiju Dragoslava Stevića (62), zvanog majstor Marko, u Bariču kod Golupca, na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu navodno je izjavio “da se ne seća kobnog momenta jer je bio pod jakim lekovima”.

Foto: Privatna arhiva/Facebook

– S obzirom na ono šta je naveo u odbrani postupajući zamenik tužioca ga nije pitao ništa više. On će biti poslat na psihijatrijsko veštačenje kako bi se utvrdilo da li je u trenutku zločina bio uračunljiv – kaže izvor upoznat sa slučajem.

Inače, njemu se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.

Podsetimo, juče je Aleksandar Mišić (25), zvani Tota, nekoliko puta ašovom u glavu udario Dragoslava, koji je od zadobijenih povreda preminuo u sanitetu. Zločin se dogodio u kući ubijenog čoveka.

Nakon saslušanja osumnjičenog, Više javno tužilaštvo predložilo je određivanje pritvora, a u toku je istraga u kojoj će biti biti ispitani svedoci i izvršiti dodatna veštačenja kako bi bile utvrđene okolnosti pod kojima je došlo do napada.

Komšije su ispričale za medije da mladić, koji je ubio njihovog komšiju, važi za problematičnog.

– Majstor Marko, kako su zvali Dragoslava, bio je dobar čovek koji ne bi ni mrava zgazio. Aleksandar Mišić, zvani Tota je uvek bio problematičan, imao je problem i sa nedozvoljenim supstancama – rekle su komšije.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker