TEODORA IDE U FRANKFURT: Za manje od 24 sata sakupljeno oko 300.000 evra!

Za manje od 24 sata za malu Teodoru Vranješević (9) iz Kragujevca koja boluje od mijeloidne leukemiji i mora na transplantaciju koštane srži u Frankfurt, samo preko SMS poruka sakupljeno je blizu 40 miliona dinara, odnosno oko 300 hiljada evra.

Foto: Privatna arhiva

Za Teodorino lečenje potrebno je ukupno 350.000 evra, a dobre vesti porodici Vranješević stigle su iz bolnice u Frankfurtu.

– Uspeli smo sa Klinike dr Badera su nas obavestili da će Teodoru da prime na pripremu za presađivanje koštane srži čim uplatimo 150.000 evra. Zahvaljujući vama, taj novac je prikupljen i Teodora će do kraja ove nedelje biti u Nemačkoj. Uslov klinike je da će transplantaciju obaviti po uplaćenom celom iznosu, a rok za to je kraj maja. Samo malo nas još deli od pobede, hvala vam svima! – rekao je Teodorin otac Bogdan Vranješević.

Prema rečima roditelja, prema poslednjem jutrošnjem preseku fondacije “Budi human – Aleksandar Šapič” za pomoć Teodori je poslato 184.000 SMS poruka što je blizu 40 miliona dinara, odnosno oko 300.000 evra.

– Mi taj novac do jula nemamo na raspolaganju, zato što se on prebacuje na račun fondacije pošto potrošači plate račun mobilnom operateru. Probaćemo uz neke garancije da uzmemo kratkoročne pozjamice od banke da bismo bolnici u Nemačkoj uplatili sav novac do kraja maja. Ovakva kampanja je do sada ne zabeležena i želimo da od nje imaju korist i druga deca – rekao je Teodorin tata.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker