PETROVAČKI GRAĐANSKI PEDERLUK: Vučićeva banda sebi podigla plate i dnevnice, a građanima komunalije!

Pod vlašću Srpske napredne stranke Srbija je prestala da postoji kao država, postala je privatni posed Aleksandra Vučića i njegovih poslovnih krimi ortaka.

Foto: Promo

Veći deo svoje istorije Srbija je provela pod okupacijom. Strani osvajači su dolazili, pljačkali i uništavali, potom i odlazili. Svi su nanosili ogromnu štetu, ali niko kao Srpska napredna stranka i njeni Bosančerosi, Milogorci i Kosovski Srpski Šipci.

Kada bude pao diktator, šta će biti sa nekoliko hiljada onih koji su ga, sledeći, ojadili Srbiju? Tu mislimo na one iz javnih preduzeća, počev od lokalnih zajednica pa do republičkih, koji su sa pozicija predsednika opština, gradonačelnika, direktora bolnica, škola, fondova, raznih agencija, pa do visokih službenika u ministarstvima, koji su, kličući Vučiću, sebi natrpali pune džepove, sagradili vile, oteli preduzeća, podigli hidroelektrane.

Nije lako sve te bandite privesti zakonu, a s druge strane, ako oni ostanu na slobodi, sa tolikim novcem, opet nam se ne piše dobro. Primera radi, u petak 26. avgusta, održana je 23. sednica Skupštine opštine Petrovac na Mlavi na kojoj je usvojen predlog da se odbornicima povećaju dnevnice za 40 posto, odnosno sa 5 hiljade na 7 hiljade dinara. Iskreno se nadamo da njihovo prisustvo na sednicama koje traju, u proseku, od 30 minuta do sat vremena (jedna njihovo zasedanje je trajalo čak rekordnih 11 minuta) zaista vredi toliko i da narod koji ih je birao je zadovoljan njihovim radom. Takođe je usvojen i predlog da se primanja većnicima povećaju sa 15 na 25 hiljade dinara.

Iskreno verujemo, da i povećanje usluga Javnog komunalnog preduzeća koje su građani Petrovca na Mlavi mogli da primete na poslednjem računu, za 40 posto, nema nikakve direktne veze sa povećanjem dnevnica odbornicima i većnicima, ali nažalost i te kako ima veze, sve mora da ide preko kičme SNS glasača.

Inače, komunalne usluge u opštini Petrovac na Mlavi su ubedljivo najveće u okruženju. Dok na jesen tek ih očekuju poskupljenja, zato narode, samo napredno uz veliki poklič “Aleksandar Vučić – zajedno možemo sve” ćutite, plaćajte i izdržite i opet glasajte za njih!

Ili, sve njih pohapsiti i odvesti na izdržavanje kazne u neku veliku, a preuređenu kasarnu. Ograditi je žicom i omogućiti uhapšenim pristojni smeštaj. Uz to, odvojiti ih u muške i ženske paviljone i hraniti ih GMO hranom. Na taj način bi se brzo smanjio njihov broj.

Prevaspitanje uhapšenih da se vrši na način što bi svi morali satima da gledaju reprize emisija ”Parovi”, ”Zadruga” i druge rijeliti programe. Većina njih bi posle mesec dana umrla od muke ako bi i Marić, Željko Mitrović i ostali analitičari u snimljenoj emisiji ”Dnevnik” veličali novu vlast, na bestijalan način kao i Vučićevu, nazivajući sve njih, koji su u kasarni, ološem, izdajnicima i banditima.

Ali, to su samo pusti snovi. Kao što i sam reče veliki vođa, “Grozni su mi oni koji bi da tukući pedera pored sebe tuku pedera u sebi”. On reče a Petrovčani dokazaše. Svi smo mi za velikog vođu pederi!

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

5 Komentari

  1. “Srpska napredna stranka i njeni Bosančerosi, Milogorci i Kosovski Srpski Šipci” sve je kopirano iz Kučeva ista partija, poreklom isti ljudi, bahati, nepismeni, pokvareni i velike lopurde

  2. Evo kod nas u Golupcu Crnogorac se za sve pita, postao je gazda a mi golupčani ćutimo i trpimo. Tako nam i treba kad smo jadni bedni.

  3. Golupčani su ubedljivo najgori narod. Sve poltron i kukavica, zato ćemo mi dodjoši da oteramo gmaza i njegovu lopovsku svitu.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker