ZADRUGARI, ČUVAJTE SVOJE…: Poznati Gej tiktoker iz Šetonja, sledeće nedelje ulazi u Zadrugu (VIDEO)

Ilija Marjanović koji potiče iz ugledne porodice iz Šetonja kod Petrovca na Mlavi, sa 21-nom godinom sledeće nedelje ulazi u jedan od najpoznatijeg i najpopularnijeg rijaliti šoa u Srbiji, “Zadrugu”.

Foto: Screenshot/tiktok

Inače, Ilija je pripadnik LGBT populacije i dosad je stekao veliki broj pratilaca putem tiktok platforme svojim šarmantnim snimcima u kojima pleše iako na njima ima dosta podrugljivih komentara.

@illajdza

♬ original sound

Ono u šta smo sigurni, jeste da će muška populacija nakon Ilijinog ulaska u Zadrugu, morati danonoćno dobro da čuvaju svoje b…., a i sigurno će zadruga biti veoma praćena od strane njegove okoline jer je ovo za sve iznenađujuća vest.

@illajdza

Taguj svoju Bff koja uskoro puni 18

♬ nisi ti za male stvari – ☀️

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. E, ovi iz Petrovac svi su pederi…nece da se jave kad je neko sranje u njihovo selo nego sve ćutu ka pičke, neće da komentarišu vesti od uopšteg značaja, ne napadaju vlast u svoj kraj, a sad ni ovog mučenika neće da podrže, a ja bi mu držo…baš su pederi.

  2. Prvi put čujem da je ovaj peder a iz tog sam sela jeste da ima tako ponašanje ali ima još dosta ljudi sa takvim ponašanjem a nijedan od njih nije peder nego danas svašta ima po priči znam da imamo dve lejzbejke koje su po nekim tvrdnjama i venčane ali i te dve lejzbejke za mojih četrdeset godina nikad nisam video zajedno i ako mi je jedna od njih komšika za jednog čoveka ds je peder to znam 1000 posto a to je vučić

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker