SNAJKA ZAKUVALA ČORBU? Mali bar na plaži u Golupcu veliki problem!

Azbuka golubačkog nazadnjačkog SNS kartela ima samo tri padeža za sugrađane: slavljenje prostačkog uterivanja vlasti, likovanje nad sopstvenom bedom i večno robovanje dokazano nesposobnima.

Logo

Naime, prošle godine u proleće, u Golupcu, montiran je montažno demontažni objekat, u svrhu namene “letnja plaža Bar”. Svi neophodni papiri i saglasnosti su pribavljeni i objekat je nikao.

Vrlo brzo “Zanzi-bar” kako je nazvan ovaj bar postaje kultno mesto za okupljanje mladih. Iako je ovaj bar sezonskog karaktera izazvao je dosta polemike u čaršiji, od toga kako, zašto, bučno je i slično, a kako je na pomolu nova sezona “Zanzi-bar” je trebao ponovo da proradi.

Međutim, kako nam javlja naš insajder Mile Sova, predsednik ove malene podunavske opštine lično je naredio i to sa večere u selu Klenju da se prekine dotok vode i strujno napajanje i da se onemogući da ovaj bar proradi u ovoj sezoni.

O ovome da predsednik lično stoji iza ove zabrane govore i svi prisutni na večeri u selu Klenju.

ŠTA JE RAZLOG OVAKVOG PONAŠANJA MIJOVIĆA?

Sujeta jer neko nešto radi i zarađuje, neko odbijanje poslušnosti od strane nekoga bliskog vlasniku bara, ili je možda glavni razlog upravo nečija snaja, ostaje da se vidi.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker