RODA PUTUJE U ZABELU! Novi poverenik SNS Kostolac, Darko Grubetić?

Nakon niza afera koje potresaju lokalni odbor kostolačkih naprednjaka, većina u kostolačkom odboru SNS je odlučila da u što skorijem vremenu obavesti vrh stranke i da postavi novog poverenika odbora u liku prvoborca i osnivača SNS Kostolac, Darka Grubetića.

Srđan Radovanović-Roda, Darko Grubetić/Foto: Facebook

Naime, svi izveštaji koji su razmatrani a odnosili su se na rad kostolačkog odbora, zatim telefonska anketa koja je sprovedena u prethodnom periodu, pokazala je da je trenutni rejting SNS Kostolac pod trenutnim rukovođenjem nekolicine predvođene Rodom, bez gospodina Aleksandra Vučica na nivou statističke greške.

Ako bi u ovom trenutku bili raspisani lokalni izbori bez predsednika Vučica kao nosioca lokalne liste, SNS bi sa Rodom, Milenom i Serdžom izgubio izbore!

Alarmi su upaljeni! Call centar uveliko radi na mobilizaciji članstva, pozivaju se članovi kako bi se izjasnili da li ima volje za pročišćavanje redova unutar lokalnog odbora i pozdravljanje sa onim funkcionerima kojima stranka ne znači ništa osim za lično bogaćenje i korist.

Na izbornom sastanku SNS Kostolac koji se planira polovinom januara meseca, očekuje se smena Rode, Milene i Serdža, koji su uništili i opštinu i stranku i koji treba da završe iza rešetaka a ne u foteljama. Na čelo stranke treba da se postave pošteni članovi, vredni aktivisti i oni koji su iskorišćeni od strane ove falange na vlasti.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker