VELIKA TUGA: Iznenada preminuo zamenik gradonačelnika Grada Požarevca, Slaviša Aleksić

Na žalost danas je preminuo Slaviša Aleksić zamenik gradonačelnika Grada Požarevca od embolije pluća. Juče je primljen u požarevačku bolnicu, a danas je na žalost preminuo.

Iza sebe je ostavio da za njim večno tuguju supruga Svetlana, kao i deca Đorđe, Jelena i Nevena i mnogobrojna rodbina, prijatelji i kolege.

Slaviša je bio divan porodičan čovek, rodom iz Brežana za koga su meštani imali samo reči hvale jer nije imao nijednu mrlju u svojoj karijeri. Bio je poštovan među građanima jer je od srca uvek svima pomagao. Politički je mnogima smetao jer je bio izuzetno pošten čovek.

Osnovnu i srednju školu je završio u Požarevcu. Visoku stručnu spremu, Diplomirani inženjer tehnologije, stekao je 1987. godine na Beogradskom univerzitetu. Od 1987. do 1995. radi na mestu Tehničkog direktora FSH „Stižanka“ Požarevac.

U periodu od 1995. do 1999. godine radi u Ministarstvu Trgovine Beograd, na radnom mestu Republički tržišni inspektor. Nakon toga od 1999. do 2002. godine radi na mestu Generalni direktor preduzeća „Stiko“ Požarevac u sastavu PU „Agrosistem“ Požarevac. Od 2002. radi u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Beograd, na radnom mestu Načelnik Odeljenja tržišne inspekcije za Braničevski i Podunavski okrug, sa sedištem u Požarevcu.Funkciju zamenika gradonačelnika Požarevca obavljao je od avgusta 2020. godine.

Slaviša će biti večno upamćen kao čovek koji je predano radio na razvoju grada Požarevca, omiljen kolega, koji je uvek i svuda bio spreman svima da pomogne. Bio je jedan od posebnih ljudi čija je besprekorna radna biografija išla rame uz rame sa visokim moralnim i porodičnim vrednostima koje je uvek isticao.

Komemoracija povodom smrti zamenika gradonačelnika Grada Požarevca gospodina Slaviše Aleksića biće održana u ponedeljak u 13 časova u Skupštinskoj sali Gradskog zdanja. O detaljima vezanim za sahranu javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Saučešće porodici. Slaviša Aleksić 5.9.1962-6.5.2023.

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker