SPREMAJU SE IZBORI? Predsednici opština Kučevo, Golubac i Veliko Gradište, podneli neopozive ostavke!

Predsednici opština Kučevo, Golubac i Veliko Gradište, podneli su danas neopozive ostavke na pisarnicama Opštinskih uprava.

Kako saznajemo, predsednici opština Kučevo Ivan Rajičić, Golubac Nebojša Mijović i predsednik opštine Velikog Gradišta Dragan Milić, podneli su neopozive ostavke danas u prepodnevnim satima.

U saopštenju za javnost predsednik opštine Kučevo Ivan Rajičić, je rekao da mu je bila čast da obavlja funkciju predsednika opštine Kučevo u protekle tri godine i zahvalio se svima što su njemu i njegovom timu omogućili da u ovim teškim vremenima preuzmu odgovornost za upravljanjem zajednicom.

– Mnogo toga smo uradili i to je vidljivo na svakom koraku. O tome kako je bilo kada smo dobili mogućnost da radimo u korist svih naših sugrađana i kako je sad, najbolju ocenu će dati građani, na budućim izborima. Ostavku podnosim zbog aktuelne političke situacije, jer smatramo da treba omogućiti onima koji nam osporavaju sve što smo uradili do sada, da izađu pred građane i tako utvrdimo da li i dalje imamo legitimitet ili ne – , naveo je Rajičić u saopštenju za javnost.

Njihove ostavke moraće da verifikuje lokalna skupština u roku od 30 dana. Ukoliko do toga ne dođe, uvodi se privremeni organ i raspisuju lokalni izbori.

Kako se nezvanično saznaje, ostake će podneti uglavnom svi čelnici gradova i opština u Srbiji iz redova vladajuće koalicije, a povod su najavljeni izbori za 17. decembar.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

11 Komentari

  1. Podnošenje ostavki ih neće sprečiti da odu na višegodišnji odmor u Zabelu. Moraće da polože račune narodu za sva zlodela i pljačke koje su za vreme ptedsednikovanja izvršili.

  2. Jedino što može spasiti Srbiju je da najgori predsednik u istoriji Srbije čovek koji je poklonio sve prirodne resurse kinezima,uništio sve institucije,uveo državu u dužničko ropstvo,predao Kosovo Albancima,uveo diktaturu kakva se ne pamti u istoriji ove zemlje čovek koji je opljačkao državu podnese neopozivu ostavku.

  3. Da su bili malo pametniji i pošteniji trebali su odavno to da učine a ne da zdušno podrže kriminal i lopovluk koji hara ovom državom. Za sve što su uradili moraće uredno da polože račune.

  4. Gospodo bivši predsednici opština da li ste spakovali kofere sa filcanim papučama i ambasador ćebadima? Zimi su ćelije hladne. I pazite na sapun da vam ne ispadne. Ispraćaj vam pravi narod od koga ste krali. A za žene ne brinite, kresače ih oni čije ste vi žene i ćerke da bi jadne dobile posao.

    1. Mile, nije valjda da se toliko srozao moral i dostojanstvo, da su žene čak i u malim sredinama gde se svi poznaju, spremne da preko kreveta dođu do radnog mesta? Ne živim u Srbiji više od 35 godina, pa nisam u toku. Nekada se to radilo samo po velikim gradovima, gde je ta vrsta prostitucije, mogla da se sakrije.

  5. Deki u Golupcu je to javna tajna. Zgrada opštine je postala javni jebarnik. Za dobijanje posla se moralo ići Mijoviću na noge da ne kažem na nešto drugo.

  6. Ovo nema nigde, i za slamčicu se hvataju samo da budu makar još jednom na vlast. Veoma su svesni da odmah po gubitku vlasti gube i slobodu. Na čelu sa vođom ko zna kakve će još manipulacije da smisle u narednim danima. Nije im lako, ne bih voleo da budem u njihovoj koži.

  7. Bivši predsednik Opštine Golubac da vrati spomenik palim borcima na predjašnje mesto. To što ga je sklonio iz centra Golupca uz odobrenje svojih dupelizaca moraće da ispravi. Spomenike može da izmešta u svojoj Crnoj Gori a ne ovde.

  8. Što su neki poslušni predsednici, vodja samo je prdnuo oni brže bolje podnose ostavke. Što više vreme prolazi sve je više jasnije da su tu postavljeni po zadatku i po nalogu kriminalne bande kako bi izvršavali određene poslove za gazdu a sigurno i za njih. Nisu bili predsednici po izbornoj volji gradjana, to stoji sigurno i to isto planiraju i posle narednih izbora. Pamet u glavi i da sklonimo ove lopove jer ako ponovo budu na vlasti, teško nama.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker