PUKLA TIKVA: Raspala se Vlaška stranka “MOST”

Vrh Vlaške stranke “MOST” podlegao je pritiscima i ucenama vladajuće SNS-SPS garniture, tako da je došlo do pucanja ove stranke.

Pritisci su počeli u Kučevu a kada su se prelili na Požarevački gradski odbor – da se po bilo koju cenu rasturi odbornički klub u skupštini grada Požarevca (DJB-Most), gradski odbor Požarevac je jednoglasno izabrao da izađe iz Vlaške stranke “MOST”.

U režiji Miodraga Kokelića iz Zaječara i na njegovo insistiranje, Miodrag Janošević i Slobodan Perić nelegalno raspuštaju odbore u Kučevu i Požarevcu, na sednicama koje nisu ni održane, a samim tim su i donete odluke ništavne.

– Pošto ljudi okupljeni u GrO ne žele da budu deo ucenjivačkog scenarija, doneta je odluka da ostajemo u odborničkom klubu sa DJB, i osnivamo novu regionalnu stranku ISTOK. S obzirom da su i drugi odbori Vlaške stranke “MOST” pretrpeli uslovljavanje, i da nisu pristali da se ni njima trguje, očekujemo priključivanje i drugih odbora u inicijativu za bolju Istočnu Srbiju – kaže Saša Stanojević.

Za tačan naziv stranke i sve druge aktivnosti javnost će blagovremeno biti obaveštena.

– Pozivamo sve građane Istočne Srbije da nam se priključe i podrže našu inicijativu koja treba da ujedini građane istočne Srbije za bolju budućnost – poručuje Stanojević.

V.D. Saša Stanojević

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker