NAPREDNO NEMA ŠALE: Golubačka horda naprednjaka u borbi protiv nepostojećeg rivala

Najnovije genijalno dostignuće horde koja sebe predstavlja kao SNS u Golubcu. Sami protiv sebe organizuju farsu, performans koji nazivaju izborima za savete mesnih zajednica u opštini Golubac.

Naime u ovoj maloj devastiranoj sredini kako to voli da istakne njen prvi čovek Mijović, legalni izbori su održani pre više od 10. godina. Tada je opštinu vodila Demokratska stranka. Dolaskom horde sa lažnim imenom SNS i kamarile okupljene oko nje nisu održani ni jedni zakonu poznati izbori za savete mesnih zajednica. Sve su to bili kružoci istomišljenika predvodnika horde. Ovi današnji izbori treba da daju legitimitet i ozakone mutne poslove rukovodstva opštine.

U proteklom periodu koji traje skoro 7. godina preko računa podobnih mesnim zajednicama odrađivan je čitav niz krajnje pred zakonom sumljivih malverzacija.

Mesna zajednica Klenje sekla je Bagremare i prodavala drva, ali novca nigde nema. Mzesna zajednica Mrčkovac je izvodila svake godine iste zemljane radovo po seoskim putevima. Mzesna zajednica Braničevo bespravna seča i prodaja topola. Mesna zajednica Golubac čitav niz finansijskih malverzacija. Tu su još i Mesna zajednica Dvorište, Krivača, Maleševo, Vojilovo i Kudreš.

Prošusni ventili za finansijske malverzacije i izbegavanje zakonom predviđenih procedura. No važno je izvesti još jednu cirkuzijadu. Pobediti nepostojećeg rivala. Dobiti legitimitet i mandat, obespravljenih i ucenjenih, i nastaviti svoj zločinački pohod. Sve uvijeno pod plašt vladajuće stranke.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. U svim opštinama je isto kao u Golupcu. Sami određuju ko će biti u savetu, na glasanje zovu samo njihove i one koji zavise od njih. Pravite spiskove svih tih jurišnika da se posle ne prešaltaju kod poštenog naroda. Moraju da odgovaraju za sva zlodela koja su učinili ovom narodu. Radikalsko-naprednjačka vlast mora da padne za dobrobit Srbije i njenih građana

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker