PSE UBIJAJU, ZAR NE?! Ovde se ne zna ko je veći prevarant, golubački ili petrovački predsednik opštine

Lukavi predsednici Opština Petrovca na Mlavi i Golupca dosetili se da sklope ugovor za „USLUGE HVATANJA PASA LUTALICA“, a za to su se odlučili zato što psi ne znaju da govore i ne znaju da pišu tužbu sudskim organima i da dokažu da su to samo dva obična prevaranta.

Crnogorsko-golubački raspop Nebojša Mijovića i petrovački prevarant Duško Nedinić

Naime, Opštinska Uprava Opštine Golubac je potpisala sa Zemljoradničkom zadrugom „Kamenovo“ iz Kamenova, Opština Petrovac na Mlavi, koju zastupa Konstantin Ljubomirović, ugovor za Usluge pasa lutalica. Opštinska Uprava Opštine Golubac je, “da se Vlasi ne dosete”, sprovela nabavku usluge za hvatanje pasa lutalica.

Izvršilac iz Zemljoradničke zadruge je 23. decembra 2022. godine dostavio ponudu kod naručioca predsednika Opštine Golubac, crnogorskog raspopa Nebojše Mijovića, za koju je dotični raspop utvrdio da Zemljoradnička zadruga ispunjava sve uslove naručioca i da je ista najpovoljnija, pa je brže bolje uplatio Konstantinu Ljubomiroviću – direktoru Zemljoradničke zadruge iz Kamenova 500.000 dinara bez PDV-a, odnosno 600.000 dinara sa PDV-om.

Ugovor je sklopljen na dva dana, tj. ima pravno dejstvo od 26. decembra 2022. do 28. decembra 2022. godine, jer, Nova godina mora da se dočeka sa “lovom” u džepu, a najlakše, najbrže, može da se sprovede otimanje novca preko “kučića” jer građanima Srbije ne može ni da padne na pamet, ono što može da padne na pamet crnogorsko-golubačkom raspopu, da za 18 uplaćenih kučeta uplati ogromnu sumu novca.

Ali, kada se malo bolje sagledaju stvari, crnogorsko-golubački raspop je mala beba naspram petrovačkog prevaranta predsednika Opštine Duška Nedinića koji je sklopio ugovor, takođe, sa Zemljoradničkom zadrugom iz Kamenova, koja 16. septembra 2022. godine nije ni imala registrovan ogranak za hvatanje pasa lutalica, ali petrovačkog prevaranta očito da ništa nije moglo da zaustavi i prihvati ponudu izabranog ponuđača Konstantina Ljubomirovića koji je postao maher za hvatanje pasa lutalica i za koga se smatra da je u rangu „Avenije MB“ tj. poznatog koncetracionog logora za pse iz Vrnjačke Banje.

Verovali ili ne, dragi građani, vrednost ugovora za hvatanje pasa lutalica iznosila je 6.233.700 dinara bez PDV-a, odnosno 7.480.440 dinara sa PDV-om, tj. 63.935 evra.

Ugovor sačinjen i potpisan između petrovačkog predsednika prevaranta I kontraverznog biznismena Konstantina Ljubomirovića proizvodi pravna dejstva od 01. oktobra 2022. do 28. februara 2023. godine, odnosno do ispunjavanja finansijske vrednosti ugovora, što u prevodu znači “psi lutalice moraju što pre da nestanu kako bi se novac podelio”.

Ovoj trojci, predsedniku Opštine Golubac raspopu dr Nebojši Mijoviću, prevarantu predsedniku Opštine Petrovac na Mlavi pravniku, advokatu Dušku Nediniću i kontraverznom biznismenu zadrugaru Konstantinu Ljubomiroviću, apsolutno nije potreban zapad i odlazak na privremeni rad u neku od evropskih zemalja, jer bolje zemlje od Srbije nema, za laži, prevare i ubijanja nedužnih životinja a da se nikome ne podnose računi. Na zapadu se za ubijene nedužne životinje ide u zatvor, a u Srbiji se troši budžetski novac i aplaudira ovakvim prevarantima.

Srbija je meka i medina, jer Zakon o dobrobiti životinja se ne poštuje. U ovoj zemlji opstaje javašluk, bahatost i svaka Gradska odluka vezana za životinje je moćnija od bilo kog Zakona. Na kraju, Zakon karme je najjači Zakon i čuda se dešavaju kad svi odemo pred Bogom, tad će se ovoj trojci javiti nedužne oči i duša ovih poubijenih anđela.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. Alal vam vera šinteri, gde će vam duša? Ma to su ti kompletni idioti, kako ih nazva njihov veliki vođa takozvani Vuk.

  2. Greška u naslovu, kučevački je najveća napredno -radikalna karikatura, budaletina mladog teletabisa koje i nema svoj ego.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker