TRAGIČNA SAOBRAĆAJKA U ŽABARIMA: Poginula devetnaestogodišnja devojka u Simićevu

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak, oko 6.45 sati u Simićevu, život je izgubila Aleksandra Mihajlović (19), potvrdila je požarevačka policija.

Ova sobraćajna nezgoda sa tragičnim završetkom u kome je život izgubila devetnaestogodišnja devojka, desila se na delu državnog puta 160 II A reda u naselju Simićevo opština Žabari, kada je na nju naleteo i udario automobil marke “Citroen C-5” požarevačkih registarskih tablica, kojim je upravljao Goran Bošković(43) iz Porodina.

Nesretna devojkaje prilikom ove nesreće zadobila teške telesne povrede. Ona je u stanju kome prevezena na Urgentni centar Beograd, ali je usled težine zadobijenih povreda izgubila život.

Protiv vozača podnešena je krivična prijava za krivično delo, teško delo protitiv bezbednosti javnog saobraćaja u redovnom postupku, bez određivanja pritvora, pošto je alkotestom utvrđeno da vozač nije imao alkohol u krvi.

Kako smo nezvanično saznali, nastradala devojka je potrčala kako bi ušla u autobus i tom prilikom na nju naleteo je pomenuti automobil.

TPKNEWS/M.V

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker