POPIO KRIVIČNU PRIJAVU I KAZNU: Petrovčanin odbio alkotestiranje, pretio policajcu i udario ga!

Saobraćajna policija je na teritoriji Braničevskog okruga, od 13. juna do danas, u redovnoj kontroli, isključila iz saobraćaja petoricu muškaraca koji su vozili pod dejstvom alkohola, od kojih je jedan bio i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, kao i dvojicu koji su odbili da se alkotestiraju.

Foto: SD/Ilustracija

Patrola saobraćajne policije u Požarevcu zaustavila je vozača „folksvagena“ (45) koji je vozio sa 3,15 promila alkohola u organizmu.

Sudija za prekršaje mu je, zbog nasilničke vožnje, izrekao novčanu kaznu u iznosu od 140.000 dinara, zaštitnu meru zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od 9 meseci, kao i 15 kaznenih poena.

U Petrovcu na Mlavi zaustavljen je vozač (42) „škode“ koji je bio pod vidnim dejstvom alkohola, odbio da se podvgne alkotestu, a potom pretio policajcu i udario ga.

Nakon zadržavanja, vozač je priveden sudiji za prekršaje koji mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 100.000 dinara, zaštitnu meru zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od 8 meseci, kao i 14 kaznenih poena.

Protiv njega će, po nalogu nadležnog tužilaštva, biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

U okolini Golupca, vozač „pežoa“ (30), vozeći pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i sa 1,40 promila alkohola u organizmu, izgubio je kontrolu nad automobilom, sleteo sa puta i prevrnuo se, a u ovoj nezgodi niko nije povređen.

Saobraćajna policija u Kučevu i okolini Požarevca zatekla je vozače „forda“ (21), „opela“ (52) i „zastave“ (36) koji su automobilima upravljali sa 1,85 promila, 1,53 i 1,31 promila alkohola u organizmu, kao i vozača „mopeda“ (40) koji je odbio da se alkotestira.

Svi vozači su zadržani do 12 sati i protiv njih su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Ma dobar je on momak, malo smo se to vece druzili u “Kosuti” i popili. Opustili se, bolje receno. I sve bi bilo dobro da ga pajkani nisu provocirali.

  2. Prvo se napio, a zatim “POPIO KRIVIČNU PRIJAVU I KAZNU”. Sve po redu i časnom običaju, kako i doliči jednom srpskom domaćinu iz Petrovac.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker