“GDE SU INVESTICIJE I NOVA RADNA MESTA?”: Otpisani stručnjaci postavili pitanja petrovačkim naprednjacima

Otpisani stručnjaci iz opštine Petrovac na Mlavi javnosti se obraćaju vezano za tvrdnju “Investicije koje su dovele do poboljšanja uslova života za sve građane naše opštine”.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Petrovcu na Mlavi u ponedeljak 01. juna 2020. godine održao je sastanak na kome je prisustvovalo kompletno rukovodstvo i članstvo. Saopštenje koje je izneo Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Petrovcu na Mlavi jako je drsko i suprotno načelima demokratije.

Deo saopštenja:

“Srpska napredna stranka u opštini Petrovac na Mlavi puna optimizma i bez ozbiljnog političkog protivnika dočekuje predstojeće izbore i sugurna je u veoma dobar izborni rezultat nakon svih projekata i investicija koje su dovele do poboljšanja uslova života za sve građane naše opštine”.

Otpisani stručnjaci postavljaju pitanja:

  1. Gospodo funkcioneri, članovi, birači i simpatizeri Srpske napredne stranke u opštini Petrovac na Mlavi gde su investicije i nova radna mesta?
  2. Odkud vam pravo da tvrdite da su investicije dovele do poboljšanja uslova života za sve građane naše opštine, a odlično znate da nema otvorenih poljoprivrednih zadruga i nema prerade u registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima?
  3. Zašto ne priznate da niste učinili ništa da se pokrenu poljoprivredne zadruge i prerada u registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima a mogli ste?
  4. Otkud vama pravo da precenjujete vaše političke sposobnosti?
  5. Gospodo naprednjaci da li znate da nema trenutno jednopartijskog sistema?
  6. Da li bi bilo lepo da svi koji nisu naprednjaci da govore o vama na sav glas “Naprednjaci vi niste ozbiljni politički protivnici”?
  7. Da li ste naučili da svakog političkog protivnika kvalifikujete neozbiljnim, uprkos da učesnici na lokalnim izborima stranke i lokalne grupe građana imaju više stručnjaka sa iskustvom u sopstvenim oblastima rada?

“Ovo su sedam pitanja na koja bi trebalo da odgovorite svi vi koji ste za naprednjake, treba da imate na umu da je iseljavanje radno sposobnog stanovništva masovno.

Ukoliko ne odgovorite to je dokaz da želite da se nastavi masovno iseljavanje i da na lokalu nestane opozicija, jednopartijski sistem da se ukoreni u opštini Petrovac na Mlavi. Ako ne pružite odgovore vi ste protivnici otvaranju poljoprivrednih zadruga i pokretanja prerade u registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima.

Mogli ste za četiri godine vaše vladavine da učinite puno da imamo razvijenu lokalnu privredu bez industrijske zone, sa sopstvenim resursima. Gospodo naprednjaci ne zaslužujete da investicije pominjete u smeru poboljšanja uslova života i nemate pravo da to pominjete sve dok stanovništvo odlazi u potrazi za boljim uslovima rada i većim platama. Imali bi ste pravo da pominjete da ste pokrenuli četiri zadruge za vaš mandat, ali niste učinili ništa”, poručuju za kraj otpisani stručnjaci iz opštine Petrovac na Mlavi koje je naprednjačka vlast otpisala i zaboravila.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker