EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO! Evo ko su uhapšeni sinovi poznatih biznismena-funkcionera iz Požarevca na Zlatiboru

Vest da je užička policija uhapsila sinove poznatih biznismena iz Požarevca, od kojih je otac jednog od uhapšenih ujedno i požarevački funkcioner, zbog pokušaja otmice mladića (22) na Zlatiboru odjeknula je Srbijom.

„BMV”, sa „blinkerima” osumnjičenih/Foto: Mile Sova

Kako je TPKNEWS već pisao, užička policija uhapsila je M.S. (24) iz Pančeva i Stefana Ivanovića (21) i Marka Savića (20) iz Požarevca neposredno nakon što su, kako se sumnja, mladića (22) pokušali da uvuku u automobil na ulici na Zlatiboru i da mu uzmu novac na ime neraščišćenih dugova.

Inače, otac Stefana Ivanovića (21) je vlasnik firme “MTV-Centar”, dok otac Marka Savića (20) je vlasnik firme „Univer Savić“ i predsednik požarevačkog GO Demokratske stranke.

Kako je saopštila policija, sumnja se da je ovaj trojac, u četvrtak u večernjim satima, presreli mladića na ulici na Zlatiboru i pokušali da ga nateraju da uđe u njihov „BMV”, koji je imao „blinkere”, tražeći mu, pritom, 2.000 evra, na ime kamate i novca koji je pozajmio od Stefana Ivanovića i Marka Savića.

Kada ih je jedna prolaznica ugledala, oni su joj rekli da su policajci i da se udalji, i 22-godišnjak je uspeo tada da se otrgne i pobegne, saopštio je MUP.

Vrlo brzo, policija ih je našla i uhapsila, a kod njih su pronađena dva gasna pištolja i metalni „bokser”.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela lažno predstavljanje, prinuda i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker