SNEŽANA GRŽOBIĆ-POLITIČKI PINK PANTER: Perić naišao na većeg mahera od njega samog!

U više navrata smo pisali o mahinacijama poznatog borca za prava Vlaha u istočnoj Srbiji Slobodana Perića iz Manastirice, međutim izgleda da je Perić naišao na većeg mahera od njega samog.

Perić i Snežana/Foto: Screenshot Facebook

Naime Slobodan Perić, posle lokalnih izbora je svuda izvisio i nije ni u jednoj opšptini u vlasti, a u Kučevu je ostao i bez odborničkog mandata i bez para.

Podsetimo, posle napuštnja Raše Bulutića Vlaške stranke “MOST”, Perić u Kučevu postavlja za poverenika Snežanu Gržobić Pavlović iz Sene. Snežana preuzima stranku i formira odborničku listu a sebe postavlja na mesto broj jedan. Kada je trebalo da se prikupe potpisi za podršku liste Snežani niko nije hteo da potpiše, te je ona pozvala Perića u pomoć. Slobodan Perić od prijatelja prikuplja, kako saznajemo 2000 evra i kupuje potpise a zatim, u poslednjem trenutku predaje listu Vlaške stranke “MOST” pod rednim brojem četiri.

Na Samim izborima niko ne bi glasao za Snežanu ali Perić želeći da mu stranka bude parlamentarna uz pomoć Vlastimira iz Mustapića, inostranog penzionera, koji Periću daje još nekih 2000 evra i logističku podršku, Vlaška stranka “MOST” dobija jednog odbornika i to Snežanu Gržobić Pavlović.

Odmah posle izbora Gržobićka stupa u kontakt sa frakcionašem Srpske napredne stranke Vladimirom Stojanovićem, i nudi svoj mandat za novac. Periću se više ne javlja jer je navodno obolela od korone. Kada je Perić saznao da nema koronu, odlazi kod nje kući i obaveštava je da mora da poštuje partijsku disciplinu na šta mu Snežana odgovara da je to više ne interesuje. Perić je optužuje da je uzela pare od Stojanovića i Milekića i smenjuje je sa mesta poverenika. Gržobićka ne hajeći za prevarene birače i stranku nastavlja da trguje svojim mandatom.

Nakon konstituisanja skupštine opštine Kučevo i nakon neuspelog puča u odboru Naprednjaka, i izbacivanja Stojanovića i Milekića iz naprednjaka, Gržobićka nudi svoj mandat Janoševiću, međutim, kako saznajemo, Janošević nema saglasnost da dogovara koalicije sa odbornicima koji su izbačeni iz neke stranke pa Snežani ta kombinacija propada.

U celoj ovoj ujdurmi najgore su prošli birači vlaškog porekla koji su glasali za vlašku stranku “MOST”, njih oko tristotine.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker