KUPI MI MAJKO TOP! Vodeni sa nitratima ili sa manganom…kako god…

Igrom, nekog čudnog slučaja, glavni nabavljač dobara i usluga, ispred JKP “Vodovod i kanalizacija” Požarevac, je Saša Radulović gospodin, koji je pre ove funkcije bio pošten radnik gledao, zapisivao i fotografisao, ko i gde koristi službeni auto…no vreme se promenilo. Sada on ne izlazi iz službenog, sivog, “VW Caddy-a”, vozika se o trošku firme.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ u Požarevcu/Foto: M.V.

No, ni to nije sve. Posredstvom svog kuma, čuvenog lajavca davanja mita lokalnim funkcionerima, Radomira Đorđevica, vlasnika radnje za iskope temelja i pranje fontana, UR Libra, omogućava firmi, Jankovića Mališe, SR “Trans Kop” iz Šapina, da pljačkaju budžet ovog javnog preduzeća nameštajući tender za nabavku i isporuku šljunka i rizle, jer su Libra i Transkop, poslovni partneri.

Upravo u ovom dilu gospodin Radulović deli novac, sa njima, obzirom da vaga firme Transkop uvek meri manje, a piše se više. Tako da se deli novac ionako ojađenih radnika koji imaju mizernu platu i nemaju mogućnost da naprave svoju kombinaciju kao nabavljači, a sve to na štetu radnika i građana.

Angažovana je i firma iz Smedereva, za zamenu vodomera, gde udeo ima gospodin Dragan Kokić koji ima kombinaciju za kombinacijom i koji u Vodovodu, zastupa prava radnika.

Tu je i odbornik skupštine grada Požarevca, da pripomogne čerupanju zajedno sa Kokićem, Slađan Stević, vlasnik fantomske firme PD UG “United engineering” iz Beranja, kome potpisuju građevinske dnevnike i uredno fakture za sve što ne uradi, a ono što uradi, naplati više puta.

Uzbunjivač u Vodovodu je podneo krivične prijave protiv ove kriminogene grupe, obzirom da Slađan Stević krade i kvake sa ulaznih vrata, pa je dogorelo. Ko je gledao domaći film “Život je lep”, shvatiće, ko nije neka pogleda.

Što se tiče Vodovodove radne jedinice u Kostolcu, upravnik, dotični Miljan Marković privatizovao je bukvalno, tu radnu jedinicu Vodovoda i sve možete privatno kod njega završiti, novčano, mimo Vodovoda. Ali, za sada tome niko na put ne staje. Verovatno i njima odgovara da se građani i radnici ovog javnog preduzeća i dalje pljačkaju.

(Tpknews.com/A.S.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker