BRUJI CELA SRBIJA I REGION: Mi smo samo započeli, a socijalisti banderom pokopali petrovačke naprednjake!

Pre tri dana portal TPKNEWS objavio je da su petrovački naprednjaci uz presecanje crvene vrpce, svečano otvorili banderu u selu Bistrica, ili ti, stručno nazvano “stubna trafostanica”.

Foto: Facebook

Međutim, navikli su oni na ovakve naše objave. Nije ovo nama prvi, a ni poslednji put da pišemo o gafovima naših petrovačkim naprednjaka predvođeni u koloni po jedan na čelu sa reizabranim predsednikom opštine, Duškom Nedinićem, već je njihovu pažnju privukla naslov u dnevnim novinama “Blica”.

Naime, predsednik opštine Petrovca na Mlavi, Duško Nedinić, ostao je zatečen i iznenađen jučerašnjim novinskim naslovom u dnevnim novinama “Blica”, u kome je navedeno da je u Petrovcu na Mlavi, odnosno selu Bistrica, svečano otvorena bandera, a kako TPKNEWS saznaje od pouzdanog izvora, ta objava do “Blica”, stigla je zahvaljujući angažovanju, ni više a ni manje, par pojedinaca iz redova petrovačkih socijalista.

Nedinić smatra da je naslovna strana “Blica” neosetljiva i omalovažavajuća tako da je danas morao da sazove konferenciju za medije kako bi se izjasnio i ujedno i on da kaže par reči:

– Najpre, mislim da je vrlo neosetljivo i omalovažavajuće za sve meštane ovog sela pravljenje medijske senzacije i upoređivanje unapređenja energetske mreže sa otvaranjem kontejnera. Ne znam iz kog razloga i u kom trenutku je došlo do zamene teze, pa je ovakav elektroenergetski objekat podsmešljivo nazvan bandera. Možda nekome na prvi pogled deluje tako i na žalost, uvek je lakše uniziti, nego podržati uspeh. Možda i jeste smešno proslavljati unepređenje električne mreže u 21. veku, ali voleo bih da stavite sebe u poziciju da dugi niz godina imate problem, da ljudi koji su tu da brinu o vašim potrebama, nemaju sluha za vas, a da onda, konačno, taj problem bude rešen. Naša politika je od početka bila da pažljivo osluškujemo potrebe naših sugrađana i da zajedno radimo na unapređenju naše zajednice. S toga, ne vidim ništa loše u tome da zajedno i proslavimo još jedan uspeh – , pročitao je Nedinić unapred sastavljeni tekst prisutnim novinarima.

Nedinić je još jednom ponovio prisutnim novinarima da je postavljanje ove bandere “stubne trafo stanice” veoma značajno, jer je oko 90 domaćinstava u selu Bistrica duži niz godina imalo loše naponske prilike. Postavljanjem ove bandere stubne trafostanice, jačine 250kwA, Nedinić tvrdi da je trajno rešen problem snabdevanja električnom energijom.

Na kraju, pohvalio se svojim i dosadašnjim radom svih petrovačkih naprednjaka:

– U prethodne četiri godine, toliko smo značajnih projekata odradili, da zaista nema potrebe da koristimo svaku priliku za samopromociju, niti je ovde o tome bilo reči. Konstantno se trudimo da jačamo zajedništvo, da nijedno naselje u našoj opštini ne bude zapostavljeno – , zaključuje Nedinić.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker