ZBOG NESTRUČNOG KADRA: JKP “Dunav Veliko Gradište” izgubio tender od 7 miliona dinara

Javno komunalno preduzeće “Dunav Veliko Gradište” nije zadovoljilo uslove na tenderu HE “Đerdap” za Usluge održavanja drenažnih sistema u priobalju, saznaje “TPKNEWS”.

Tenderska komisija nije prihvatila dostavljenu ponudu Javnog komunalnog preduzeća “Dunav Veliko Gradište” za Usluge održavanja drenažnih sistema u priobalju, umesto JKP “Dunav Veliko Gradište” ove godine tender je dobila firma iz Niša.

Iz javnog preduzeća EPS Ogranka HE Đerdap objasnili su da je ponuda Javnog komunalnog preduzeća “Dunav Veliko Gradište” odbijena zbog problema koji su tokom prethodne godine imali sa nestručnim kadrom na čelu ovog preduzeća.

JKP “Dunav Veliko Gradište” je, inače, saradnju sa javnim preduzećem EPS Ogrankom HE Đerdap započe 2013. godine, tadašnji direktor ovog preduća, Radoslav Živković, i ta saradnja, tadašnjeg direktora, uspešno je nastavljena sve do 2016. godine, kada je Radoslav Živković smenjen sa funkcije direktora ovog preduzeća. Nakon njega, naredne dve godine saradnju je uspešno nastavio tehnički direktor Stojan Vučković, dok ove godine dalju saradnju je preuzela sadašnja direktorka JKP “Dunav Veliko Gradište” Ljubica Mitić, i, verovatno zbog njene nestručnosti i bahatosti, JKP “Dunav Veliko Gradište” je igubilo skoro 7 miliona dinara.

Iz JKP “Dunav Veliko Gradište” odbili su da za medije komentarišu ovakav rasplet. Takođe, odbili su i da daju odgovor na naše pitanje – šta će se desiti sa četrvoricom radnika koji su do sada bili zaduženi za održavanja drenažnih sistema, dobiće otkaz, ili će biti sistematizacije?

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker