BORBA PROTIV PEDOFILIJE: Jezive poruke i fotografije koje su devojčici (13) slali pedofili iz Požarevca i Valjeva (FOTO)

Još dva pedofila koji na Fejsbuku vrebaju decu, ovog puta iz Požarevca i okoline Vranja, otkrili su srpski lovci na manijake. Jeziva prepiska objavljena je na straci “Borba protiv pedofilije”.

Dva muškarca starija od 30 godina ubeđena da se dopisuju sa 13-godišnjom devojčicom, slali su joj perverzne poruke direktno pokušavajući da stignu do svog konačno cilja i ugovore seksualni odnos. Sadržaj onlajn sačekuše, u najmanju ruku, noćna je mora svakog roditelja.

Prvi pedofil, iz mesta Komanice kod Valjeva, počeo je da vreba žrtvu 18. juna, ne znajući da je u pitanju lažni profil lovca na pedofile. Razgovor je počeo njegovim objašnjenjem da je poslao zahtev “reda radi”. Pa ipak, nekoliko poruka kasnije, u roku od dva sata on je već prešao na nepristojne i protivzakonite poruke upućene maloletnici.

Sami možete da pročitate kakve je prostakluke slao i nastavljao da insistira na njima. Znao je da se dopisuje sa više nego duplo mlađom osobom, a na sve to nije mu bilo ni dovoljno što nije ni dobijao odgovore u istom tonu.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker