DRŽAVA U DRŽAVI: Lokalni šerif iz Kisiljeva kod Velikog Gradišta uz pratnju policije i izvršitelja u naplatu duga!

Lokalni šerif iz Kisiljeva kod Velikog Gradišta, u petak 22. septembra 2017. godine, u 12:00 časova, uz pratnju policije i izvršitelja obio je kuću Damira Ćirića iz Ljubinja, i iz nje odneo sve skupocene stvari i novac.

Ilustracija / Foto: Profimedia

Damiru Ćiriću iz Ljubinja kod Velikog Gradišta, u petak 22. septembra 2017. godine, u 12:00 časova, je uz pratnju policije, sudije Aleksandra Rajevića, izvršitelja Tiće i Bogićić Branislava kao zastupnika punoletne dece, bivši gastarbajter i bivši svekar Damirove sadašnje žene koji je radio u Švajcarskoj a koji sada kao penzioner izigrava lokalnog šerifa, bez najave dok su Damir i njegova supruga bili odsutni, obio vrata na njihovoj kući u Ljubinju i iz nje odneli 2 plazma televizora marke “Samsung”, ugaonu garnituru zajedno sa svom ušteđevinom koja je bila sakrivena u njoj, kompjuter, krunjač, aluminijumske merdevine i plinsku bocu.

Kada su se Damir i njegova supruga predveče vratili kući naišli su na razvaljena vrata i običan papir bez pečata i potpisa okačen na vrata, a o svemu šta se dogodilo dok su oni bili odsutni obavestio ih je komšija dolazi komsija. Damir je odmah pozvao policijsku stanicu u Velikom Gradištu i objasnio šta se desilo. Kako nam je Damir rekao policija se malo dvoumila ali je došla patrola, kojima je Damir rekao ko je sve bio i da nije dobio nikakvo sudsko rešenje kada će da dolaze, i zamolio ih da urade zapisnik jer je u ugaonoj garnituri koju su odneli imao novac koji je tu sklonio. Na Damirove zahteve kako nam je rekao policajac je samo odgovorio, da oni ne mogu da mu pomognu jer su oni država u državi i da mora da sačeka ponedeljak da bi otišao u sud da vidi za novac i ostale stvari. Nakon toga Damir je par puta nazvao sudskg izvršitelja Slobadana Rajevića koji mu je uporno odbijao poziv.

Obaveštenje o popisanim i zaplenjenim stvarima

Kako nam je Damir rekao, kada su prvi put došli da urade popis on ih je uredno sačekao gde su popisali auto, ugaonu garnituru, šporet na drva, frižider i 6 praseta. Damirova supruga Klaudija je uložila žalbu i iz popisanog izostavljeni su šporet i frižider.

Kako je Damir rekao za TPKNEWS: – Moja žena je bila udata u Kisiljevu za Sašu zvanog gibanica koji je preminuo a sa kojim je imala decu. Ja sam pre nje bio oženjen od 2001 do 2009 godine, sa mojom bivšom ženom, ćerkom sadašnjeg predsednika opštine Velikog Gradšta Dragana Milića. Nakon razvoda od moje bivše oženim sa mojom sadašnjom ženom i kupimo seosko domaćinstvo u Ljubinju pod ugovorom o doživotnom izdržavanju – kaže Damir za TPKNEWS sav ogorčen.

– Nakon što se moja supruga udala za mene, njen svekar je nagovorio da potpiše da on dobije privremeno starateljstvo nad decom na šta je ona pristala, međutim odma nakon toga njen svekar je tuži i dobije je na sudu gde je ona morala da mu isplati 1000 evra, i svaki naredni mesec da uplaćuje po 200 evra, koje ona izmiruje redovno. Dok smo mi bili u Beču on izmuva i opet je tuži i dobije na sudu gde ona mora da mu isplati ponovo od 2009 do 2012 kao da nije ništa do tada plaćala – , kaže Damir i dodaje: – Jednom prilikom je otišao kod mog advokata i pitao ga koliko traži para da izgubi slučaj, moj advokad ga izbacio iz kancelarije – kazao nam je Damir.

TPKNEWS

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker