GRAĐANI, OPREZ! Lažne kazne za parkiranje stizale na kućne adrese širom Srbije

JKP „Parking servis“ podneće krivičnu prijavu protiv NN lica, koje je štampalo i na adrese građana Beograda, ali i drugih gradova u Srbiji, poslalo lažne naloge za plaćanje dnevnih parking karata sa žiro računom „Parking servisa“ koji se ne koristi u te svrhe, saopšteno je iz tog preduzeća.

JKP „Parking servis” upozorava građane da će lažno obaveštenje prepoznati po tome što su na kućnu adresu dobili dopis od jedne beogradske advokatske kancelarije, u kovertama sa starim logoima Radio-difuzne agencije ili Informatike iz Novog Sada, koja im se kao punomoćnik „Parking servisa“ navodno obraća u vezi se dugovanjem na ime neplaćene dnevne parking karte.

– Obaveštenje je u formi koja se nekada slala i ne sadrži neophodne podatke o elektronskoj dnevnoj parking karti, bez datuma, registarskog broja vozila, mesta izdavanja, ni tačne adrese „Parking servisa“.
Pisma su dobili i građani koji nemaju vozačke dozvole, niti su ikada imali vozilo u svom vlasništvu – , prenosi Tanjug.

Kako se navodi u saopštenju, JKP „Parking servis“ oštro osuđuje one koji na ovakav način žele da pribave protivpravnu korist i naruše ugled Preduzeća. Advokatska kancelarija, sa čije adrese su stigla obaveštenja, potvrdila je da je u pitanju prevara i slučaj je odmah prijavljen policiji, a preduzeće će podneti krivičnu prijavu.

JKP „Parking servis“ovim putem upozorava sve sugrađane da provere sve podatke ukoliko na kućnu adresu dobiju obaveštenje da treba da plate dnevnu parking kartu. Ukoliko obaveštenje ne poseduje sve podatke, na raspolaganju je pozivni centar „Parking servisa“, na broju 011/30-35-400.

(Tpknews.com/Tanjug)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker