POD PRETNJOM OTKAZOM: SNS u Velikom Gradištu nastavlja sa prljavom kampanjom prikupljanja glasova

U opštini Veliko Gradište, pod pretnjom otkazom, SNS nastavlja sa prljavom kampanjom prikupljanja glasova.

Ilustracija

Koliko se zahuktavaju predizborne aktivnosti u lokalnom odboru Srpske napredne stranke u opštini Veliko Gradište, svedoči i činjenica da su predsednik opštine Dragan Milić i poverenik SNS-a Vladimir Štrbac sklopili tajnu saradnju sa SPO i, na samo dva dana pred izbore nastavljaju sa prljavom kampanjom prikupljanja glasova.

Kako “TPKNEWS” saznaje, predsednik opštine Dragan Milić ovih dana je telefonom pozvao svakog zaposlenog radnika koji nije član SNS-a, SPO-a i Zelenih kao i radnike pod ugovorom u opštinskoj upravi i javnim preduzećima i ustanovama, i naredio da svako mora da obezbedi 30 sigurnih glasova koje moraju da slikaju prilikom glasanja, nakon čega je uputio pretnje da će svakom da podeliti otkaz ko ne bude obezbedio 30 “takozvanih sigurnih” glasova kao podršku SNS-u.

Podsetimo se, i na prethodnim izborima SNS je ucenio otkazom sve radnike pod ugovorom u opštinskoj upravi ukoliko odbiju da prikupljaju kapilarne glasove za vladajuću stranku kao „danak u krvi“. Međutim, bez obzira što su se svi ti ljudi tada žrtvovali za stranku, nakon isteka, ugovor nije nikom produžen.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker