ČESTITAMO! Vučić po treći put postao tata!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postao je sinoć po treći put otac, dobio je sina.

Beba je stigla 15 dana pre termina, i to dok predsednik boravi u Kazahstanu. Beba je na rođenju dobila najviše ocene, a teška je 3.250 grama.

– Mama Tamara Vučic i beba su dobro, u Narodnom frontu su. Posto je beba 15 dana pre termina, a zbog ranijih problema sa trudnoćom, odmah se išlo na porođaj – kaže izvor.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je jutros iz Kazahstana u Beograd, skrativši tamošnju posetu, kako bi video svog sina koji se rodio sinoć.

“Večeras ću prvi put morati da prekinem državničke obaveze, i to sa osmehom na licu, jer smo Tamara i ja, pre nekoliko minuta, dobili sina”, napisao je Vučić sinoć na svom tviter profilu.

Na vest iz Beograda Vučić je odlučio da skrati posetu Kazahstanu i vrati se u srpsku prestonicu kako bi video sina.

Po sletanju aviona na aerodrom “Nikola Tesla” predsednik Srbije, vidno radostan i nestrpljiv, uputio se odmah da obiđe suprugu i sina.

Vučić je danas u Astani trebalo da prisustvuje otvaranju nacionalnog paviljona Srbije na “Astana Ekspo 2017”, a potom i održi predavanje na jednom univerzitetu.

Aleksandar Vučić se 2013. godine se oženio Tamarom Đukanović koja je po zanimanju diplomata.

Vučić iz prethodnog braka sa Ksenijom (devojački Jovanović), ima sina Danila koga je dobio 1998. godine, a četiri godine kasnije dobio je i ćerku Milicu.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker