BUDITE OPREZNI: Kriza i inflacija povećale broj nagradnih igara ali i prevara

Zbog krize i stalnog povećanja cena, značajno je porastao i broj nagradnih igara kojima kompanije žele da privuku kupce. Prošle godine je u Srbiji organizovano rekordnih 110 velikih nagradnih igara.

Foto: Promo

Trgovački lanci nas mame nagradama, tako da su samo u ovom trenutku tri aktivne nagradne igre s automobilom kao glavnom nagradom. Ilustracije radi, u 2020. se igralo oko 60 igara manje nego prošle godine, a u prethodnih godinu dana je poklonjeno 26 automobila, saopštili su iz Nagradnih igra Srbije.

– Krađe podataka i druge prevare kroz lažne nagradne igre na internetu nisu retke – lako je zalutati u sivu zonu. Specijalizovani portal www.nagradneigrers.com na jednom mestu objavljuje sve proverene, prave i aktivne nagradne igre, povezujući tako kompanije koje ih organizuju i potrošače koji vole igre – , ističu.

Portal garantuje bezbednu igru i nudi potrošačima sve informacije o igrama, zbog čega svakoga dana broji nekoliko hiljada posetilaca.

Kako dalje dodaju trenutno je aktivno više od trideset nagradnih igara velikih kompanija. U praćenju igara odnedavno pomaže i aplikacija, za sada dostupna za Android uređaje, preko koje se takođe može učestvovati u igrama.

Foto: Promo

Aplikacija nudi popis aktivnih igara, kao i onih koje se uskoro završavaju, čime se korisnik podseća da izvrši prijavu ili kupovinu. Preko aplikacije je moguće videti i ko su dobitnici neke nagradne igre, kao i popis igara koje korisnik želi posebno da prati. Takođe navodi sve informacije o izvlačenjima srećnih dobitnika.

Potrošači se mogu zaštititi igrajući preko www.nagradneigrers.com, stranice sa svim pravim i aktuelnim igrama u Srbiji.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker