A, BIĆE ĆORKA U SUBOTU, VIDIM JA: U Srbiji brale, kad ga svoj svome smesti, niko se ne čudi!

Odmah na samom početku i pre svega moram da kažem da se ovde sa jednom crkvenom tezom da Bog nije stvorio dva Adama, nego jednog Adama i jednu Evu, ne slažem. Jeste, znam ja šta piše u svetim crkvenim knjigama, ali molim vas gospodo-drugovi, šta je posle bilo? Adamovi potomci su od žena svašta doživeli!

Foto: Screenshot

Znao sam ja gospodo-drugovi da ćete mi vi dati zadnju stranu. Možda bih se i bunio da ste mi prednju dali, ali zadnju…potpuno sam zadovoljan.

Nego, daj da ja počnem priču o sebi i svojima…

Dakle, meni gospodo-drugovi ne možete zameriti ni stranačko ni srpsko poreklo. Ako je patriotama po volji, ja sam pravi srpski SNS peder, nisam se ja mešao sa nekrstom, i molim da se ta stvar uzme hitno u razmatranje kao olakšavajuća okolnost, kad dođe do krvavog obračuna u subotu u Beogradu između nas pedera i onih kojima nismo po volji. A biće ćorka, vidim ja…

Mi smo još 2019. najavili jednu Evropsku pedersku paradu u Beogradu, da svi vide koliko nas ima, i sigurno neće biti lako. Nas pedere su i ranije tukli, ali mi smo ti kao žene, što nas više biješ mi te više volimo. Ima tu kod nas jedna posebna vrsta, a zovu se pederi mazohisti. Njih će biti najviše u subotu. Oni će doći namerno u velikom broju da budu bijeni. Biće to dan obostranog zadovoljstva. Biće to trpeza izobilja. Biće pandura, popova, pedera mazohista, i muškarčina tabadžija. Jedan opšti seks, grupnog karaktera.

Iskren da budem, ima dana, gospodo-drugovi, kad mi je i ove borbe za naša prava preko glave, i kad bi ovim mojim vlastima i našem narodu javno rekao: evo, dosta mi je svega, skinuću gaće i j…te me svi redom, kao što ste me i do sada j…li, jer ja se sa ovim zakonima i birokratijom, a posebno predrasudama, nikako ne slažem. Ima takvih dana, ali oni brzo prođu. Pa nisam ja onaj klasični stranački SNS peder, da može svako sa mnom za jednu crvenu i jedan sendvič. Imam ja dečka, partnera svoga.

Mi polazimo od istorijske istine da će ga svoj svome zavući u svakom slučaju. U Srbiji brale, kad ga svoj svome smesti, niko se ne čudi. To je ovde prirodna pojava.

Ja znam da mnogi sledbenici i poštovaoci moje pederske politike misle da živimo u najgoroj zemlji na svetu. Ali, nije tako. Evo, ja ću vam izneti samo par dokaza…

Recimo, kad je neko sa nekim u Srbiji najprisniji prijatelj, on obavezno kaže da je to tolika bliskost da su “na prst u dupe”. Molim vas, dajte da poštujemo narodnog genija koji je ovo smislio, a nije slučajno smislio.

To je, svakako, i jedna topla i suptilna misao vredna enciklopedijske jedinice, te koristim priliku da još jednom podstaknem naše zakonodavce na razmišljanje: zar ne bi bilo lepo, nizom podzakonskih (ne čita se pozadinskih!), akata, u naše školstvo da uđe i pederska misao i pederska retorika!

Nego, zaista, zar ne bi bilo krasno da naši pederi prosvetni radnici izbore pravo da dolaze u škole našminkani i u haljinicama, da naši drugovi-gospoda pederi, članovi Srpske napredne stranke, ako ih je volja, iskoriste zakonsko pravo i ofarbaju kosu u plavo ili obriju noge!

Oh, kako bi predivno i potpuno božanstveno bilo, da naši SNS pederi-zdravstveni radnici, besplatno vrše lasersku depilaciju zadnjice i drugih dlakavih mesta, a da SNS pederi ministri i slobodoumni SNS članovi vlade dođu da izvrše ovaj građanski obred pred kamerama naše pederske televizije, kako bi okuražili i druge građane istih sklonosti da koriste svoja prava regulisana podzakonskim aktima!

Naše bi društvo neopisivo snažno zakoračilo u civilizovani svet kad bi i SNS pederi iz pravosuđa i policije jednog dana održali svoju konvenciju i usvojili manifest pod imenom “Slobodan u mišljenju, slobodan u delanju” u kome bi postojao jedan sažetak, jedan skraćeni kurs pederske tolerancije prema građanima drugog reda, budući da je pederska većina ovladala institucijama sistema, od lokalne samouprave do državnog vrha. Istog momenta bi se naša sumorna stvarnost promenila, a celokupno naše društvo bi dobilo jedan fini i kulturni šmek.

Ako bi poneki zaostali prostak i povikao za vama: “Pederčino!” i slične gadosti, vi bi mu, u duhu implementacije podzakonskih akata, imali odgovor: “Gospodine, smatrajte se opsovanim!”. Na taj način bi se očuvala politička korektnost, građanski red i smisao za kulturu komunikacije. Ali, stvarnost je, publiko moja, malo drugačija. Zvone noću telefoni (a ja ih ne isključujem), pa mi svašta pričaju… Pih, sram da ih je! Ne mogu ni da pričam…

Kažu mi anonimni glasovi: Sovo, ja nisam član tvoje pederske stranke, ali imam žarku želju da se učlanim, treba li nekoga odmah da j…m kako bih ušao ili ima neki drugi uslov? Eto, takvi prostaci nisu dobrodošli u našu vodeću srpsku pedersku stranku.

Da živi naša stvar, zgranuti čitaoče, danas i va vjeki vjekov, amin Bože daj…pozdravlja te prvomučenik srpske pederske stranke, Mile Sova, u ime hiljade razapetih, bičevanih, stegnutih i potlačenih.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker