RASKOŠNO I SJAJNO: Kuća iz Topolovnika ove godine je najlepše okićena! (FOTO/VIDEO)

U susret praznicima, početkom decembra, Turistička organizacija opštine Veliko Gradište pokrenula je akciju za izbor najlepše ukrašene kuće i najbolje dekorisanog izloga.

Komisija je obilazila prijavljene takmičare i ocenjivala angažovanje na prazničnom uređenju. Svi izlozi su fotografisani, a vlasnici istih su svojom maštom i trudom učinili da njihove radnje bajkovito zablistaju.

Najlepši izlog i najbolje dekorisana kuća proglašeni su 5.januara, kada je darivana i prvorođena beba.

U konkurenciji mnoštvo lepih, pa i prelepih izloga i kuća, suočen sa mnogim dilemama, žiri je ovog puta imao težak zadatak da oceni najuspešnije.

Ove godine kuću je najlepše i nabolje ukrasio Drikić Nebojša iz Topolovnika, a nagrade za najlepše ukrašene izloge dobili su „Pekara Ema“ i „Umetničko udruženje starih zanata Jefimija“.

Pobednici su imali prijem kod predsednika opštine, gospodina Dragana Milića. Ovom prilikom darivana je i prvorođena beba na teritoriji naše opštine, a poklon je preuzeo otac bebe Darko Pajkić iz Topolovnika.

Akcija dekoracije grada sastavni je deo velike akcije opštine Veliko Gradište koja je u toku praznika osmislila niz događaja.

Deda Mraz je darivao svu decu Gradišta koja su šetala trgom Mladena Miloradovića 29. 30. i 31. decembra, a ovom prilikom paketiće su dobila i deca u Domu zdravlja.

TPKNEWS/TOVG

 

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker