OSVETA LOKALNOG ŠERIFA?! Uhapšen muškarac iz Dobre kod Golupca, policija pronašla 7 pušaka, bombe i municiju

Policija u Požarevcu uhapsila je N. J. u čijoj je kući u selu Dobra kod Golupca pronašla četiri automatske puške, tri lovačka karabina, dve ručne bombe i dve pune torbe municije.

Foto: MUP

Hapšenje N. J. dogodilo se sredinom nedelje u selu Dobra.

Kako saznajemo, njemu je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati, a kako nezvanično saznajemo, iako je tokom hapšenja tvrdio da mu je pronađeno oružje podmetnuto, nakon saslušanja u policiji, uhapšeni N. J. je priznao da je oružje njegovo.

Kako navode iz policije, pokrenuta je istraga kako bi se utvrdilo gde je nabavio oružje i šta je planirao sa njim.

Inače, uhapšeni N. J. je lokalni privrednik iz Golupca koji živi u Požarevcu. U selu Dobra ima dve kuće. U jednoj kući žive njegovi roditelji, a u drugoj, u kojoj je pronađeno oružje, trebao je da živi njegov brat koji je poginuo na Košarama.

Kako su nam kazali meštani Dobre, iz tog razloga, uhapšeni N. J. a i njegovi roditelji neretko, skoro nikad, nisu odlazili u tu kuću. Kuća je zapuštena i otvorena i u njoj svako može da ulazi.

Kako nezvanično saznaje Insajder Mile Sova od dobro obaveštenog izvora iz policije, uhapšeni N. J. zamerio se lokalnom šerifu iz Golupca. Kako kaže izvor, kap je prelila čašu nakon svedočenja N. J. na sudu.

Izvor kaže da postoji sumnja da je lokalni šerif iz Golupca podmetnuo pronađeno oružje kako je upravo i tvrdio uhapšeni N. J. prilikom hapšenja, ali, kako kaže, policija za sada nema dokaza koji bi potkrepili sumnju u umešanost lokalnog šerifa iz Golupca.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Policija samo treba da uzme otiske prstiju i DNK sa oružja. Ako je čoveku oružje podmetnuto, na njemu neće biti njegovih tragova. Ali, zna to policija bolje od mene.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker