KAD ĆE DOĆI VODA VIŠE NIKO NE ZNA: U sred pandemije ceo Golubac već treći dan bez vode!

Javnosti su poznati brojni štrajkovi glađu koje su određeni političari iz raznoraznih razloga praktikovali proteklih godina.

Ovu vrstu štrajka su sprovodili i razni nezadovoljni građani kako bi izvršili pritisak na vlast radi ostvarivanja određenih prava koja im pripadaju. Štrajk žeđu, do sada, niko nije primenjivao jer se bez vode jednostavno ne može.

Međutim, ovo ne važi za meštane Golupca. Njihov „štrajk“ žeđu u sred pandemije koronavirusa ipak nije dobrovoljan.

Prema saznanjima TPKNEWS-a, po ko zna koji put, na istom mestu, u petak 1. maja oko 19:00 časova, pukla je glavna cev kod sela Usije.

Kako saznajemo, nadležni, iako svesni dugogodišnjeg problema, nemaju trenutno rezervnu cev da saniraju kvar, niti rešenje kada i kako da to saniraju što predstavlja prvorazredni skandal i masovno negodovanje kod meštana Golupca.

Meštani Golupca su bez vode u sred pandemije kada je voda najneophodnija zbog lične higijene radi suzbijanja opake zaraze virusa korona, ostali nebrigom nadležnog SNS kadra u ovoj opštini.

Ujedinjene nacije su još 2010. godine vodu proglasile osnovnim ljudskim pravom. Izgleda da napredni Mijović i njegovi pajtosi koji su u njegov zagrljaj uskočili bez stida preletevši iz drugih stranaka izgleda da za to nisu čuli.

Oni izgleda da čuju samo svoje srce koje lepše kuca kad su im džepovi puni, a građani ostavljeni na cedilu.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker