ŠTO VEĆA FUNKCIJA, VEĆA ZLOUPOTREBA: U Golubcu se nastavlja bahato ponašanje opštinskih funkcionera

Aktuelni predsednik skupštine opštine Golubac, Zoran Ćirković, pred kraj prošle godine profitirao na nameštanju licitacije polovnih automobila.

Zoran Ćirković/Foto: Privatna arhiva

Naime, kako saznajemo, široj čaršiji u Golupcu, ovaj dobro poznati trgovac polovnih vozila omogućio je sebi i svome ocu da otkupe dva polovna vozila po više nego bagatelnim cenama. Reč je o vozilima marke “Mercedes” i “Yugo”.

Mercedes je vozilo koje se svojevremeno koristilo za potrebe opštine Golubac a pre par godina je dodeljeno Komunalnom javnom preduzeću Golubac. Komunalno preduzeće je imalo značajna ulaganja u reparaciju ovog vozila u vidu limarskih i mehaničkih radova. limarski radovi urađeni su u radionici muža jedne od odbornica vladajuće koalicije SNS, koji je ujedno i zemljak direktora komunalnog.

Auto je polovinom Oktobra 2019. godine, registrovano i onda početkom Novembra prodato ocu predsednika SO Golubac za 15 hiljade dinara. Samo registracija ovog vozila koštala je 30 hiljade dinara + ruke majstora za limarsko farbarske radove. Vozilo je preprodato za nekoliko stotina eura.

Druga mahinacija je urađena isto i sa vozilom marke “Yugo Tempo 1.1” koje je dotični otkupio od Doma zdravlja Golubac za 6 hiljade dinara a prodato je za 350 evra.

Uskoro će izbori, a kako će biti posle tih izbora u ovoj opštini, ako ovakvi nastave da vrše vlast, kada se ovako bahato ponašaju u predizbornoj kampanji.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker