SNS ODBORNICI SE POBUNILI: Šefu golubačkog kartela “Cosa Nostra” sada smeta i kiosk!

Ovih dana u prvi plan javnosti u Golupcu dospeo je čak i jedan kiosk. Na prvi pogled sasvim običan kiosk ništa posebno, ali, sporan je vlasnik kioska.

Sporni kiosk u Golupcu/Foto: TPKNEWS

Naime, kako naš opštinski insajder otkriva, ovaj privremeni objekat postavljen je na privatnoj svojini ispred stambenog objekta porodice Saška Mišića iz Golupca. Vlasnik ovog montažnog objekta je Ljiljana Mišić supruga pomenutog Saška. Da bi ovaj objekat bio postavljen njegova vlasnica je morala da pribavi svu potrebnu dokumentaciju u vidu – ugovora, saglasnosti, rešenja i sl.

– Ugovor koji je sačinjen između opštine Golubac i Ljiljane Mišić sadrži jasno da mu je važnost 5 godina. Međutim kako su se u međuvremenu desile određene stvari na lokalnom političkom nivou neko je odlučio da ukloni kiosk sa pomenute lokacije – , kaže naš insajder.

Većini građana je dobro poznato da su pojedini članovi porodice Mišić aktivni i ugledni članovi Lovačkog udruženja u Golupcu i da su direktni učesnici prilikom odabira novog rukovodstva u pomenutom udruženju.

Naime, tom prilikom je došlo do smenjivanja upravnika lovišta V. Ž. i postavljenja B. J., a kako je V. Ž. osoba sa velikim poštovanjem od strane šefa golubačkog zločinačkog kartela “Cosa Nostra” predsednika opštine Mijovića, tako ovaj na svaki njegov mig gleda da mu udovolji. Zato postoji osnovana sumnja da je i ovo hir pomenutog kartelskog dvojca kako bi se nanela šteta porodici Mišić.

– Ono što je veoma zanimljivo jeste rešenje o uklanjanju kioska u kome stoji da u ulici cara Lazara u Golupcu ne sme da postoji objekat ovakve namene – , tvrdi naš opštinski insajder.

Dakle, ako zaista u rešenju o uklanjanju kioska stoji da u ulici cara Lazara u Golupcu ne sme da postoji objekat ovakve namene, gospodo, gde ste bili sa ovom tvrdnjom pre potpisivanja dokumenta u kome ste dozvolili postavljanje istog, i to na rok od 5 godina? Kako to sada naknadna pamet i sakrivanje iza odluke opštinskog veća?

Mada, dobro je poznato da su pojedinci u lokalnoj upravi u Golubcu spremni i sposobni da krivotvore bilo koji dokument i prilepe ga opštinskom veću, jer se na taj način ozloglašeni golubački karteli “Cose Nostre” skrivaju iza kolektivne odgovornosti.

Naš opštinski insajder nam još otkriva i to da je došlo do ozbiljne krize u lokalnom golubačkom parlamentu, jer veliki broj odbornika se pobunilo iz redova naprednjaka i ne žele više da krše zakon glasajući za Mijovićeve odluke, kako bi se on krio iza kolektivne odgovornosti.

Kako kaže naš opštinski insajder, kap koja je prelila čašu, je poslednji izvršeni pritisak na odbornike od strane Mijovićevog kartela, da se na sledećem zasedanju Skupštine stavi na dnevni red i izglasa Odluka o postavljanju Marije Živanović za direktora Narodne biblioteke ,,Veljko Dugošević’’ u Golupcu.

(Ekipa Tpknews.com)

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker