PRIVEDEN I OTAC BOGINJE MAFIJE: Dijana Hrkalović i prijateljstva iz pečenjare “Fantazija” iz Obrenovca!

Mnoge stvari oko EPS-a nisu jasne i mnoge zahtevaju odgovor nadležnih organa, a da li će odgovora biti, ostaje da se vidi nakon poslednjih dešavanja koja se tiču hapšenja Dijane Hrkalović i privođenja njenog oca Daneta Hrkalovića.

Foto: Ilustracija/TPKNEWS

Veze Aleksandra Bogićevića pomoćnika Ministra poljoprivrede sa porodicom Hrkalović idu preko poznate I nadaleko čuvene pečenjare “Fantazija” iz Obrenovca, gde je tada mlađani vodočitač na početku karijere bio zaposlen kao pomoćnik kuvara, odakle je zahvaljujući vezama iz pečenjare prvo zaposlenje imao u JKP “Vodovod I kanalizacija Obrenovac” kao čitač vodomera (potrošnje vode u domaćinstvima), odakle je dalji razvojni profesionalni put sada već opšte poznat. Ono što je manje poznato jeste da je bio u Udruženju građana “Snaga Obrenovca – Milorad Grčić” još od 2008. godine odakle su zajedno 2010. godine prešli u SNS, gde 2012. godine Milorad Grčić postaje direktor “Kolubare”, odakle je vlasnik pečenjare vrtoglavim usponom 2016. godine došao na mesto vd direktora EPS-a.

Iste godine, I Dijana Hrkalović postaje državni sekretar MUP-a Srbije, a njihovo poznanstvo I prijateljstvo počinje u Požarevcu gde su sastanak organizovali Dijanin otac Dane Hrkalović I lokalni investitor iz Požarevca.

Ono što je isto manje poznato je da Milorad Grčić počinje intezivno da se druži sa Dijanom Hrkalović I da po njenom modelu pravljenja policijske grupe “Me gusta” za praćenje, snimanje, špijuniranje I ucenjivanje ljudi, formira parapolicijsku formaciju (odeljenje za unutrašnju kontrolu) u Javnom preduzeću Elektroprivreda Srbije, koje je sačinjeno od bivših policajaca I pripadnika BIA po preporuci I uputstvima Hrkalovićke koju vodi Dilberović poznat u EPS-u kao pukovnik, jer voli lično da isleđuje radnike koji se ne slažu sa rukovodstvom.

Ovih dana su direktor EPS-a Grčić I Dilberović optuženi za nabavku bubica, prislušnih uređaja I opreme za praćenje ljudi na koju su potrošili milionske sume iz budžeta JP EPS-a, I direktno su osumnjičeni, ne samo da su bez ikakvih dozvola i odluka prisluškivali I pratili zaposlene u EPS-u, već se sumnjiče da su prisluškivali I pratili oca predsednika Srbije Anđelka Vučića, a da I ne pominjemo kako su prisluškivali I ljubavnice što su posle koristili za ucenjivanje zaposlenih, naročito onih koji su bili sindikalno aktivni.

Tako je Milorad Grčić uz pomoć Dijane Hrkalović pomagao svojim saborcima I poslušnicima iz Obrenovca da napreduju I postavljaju se na funkcijama po ostalim Ministarstvima gde će mu oni kasnije poslužiti da ostvari željene uticaje, a za uzvrat direktor JP EPS Milorad Grčić je postavio za direktora EPS-a Kostolac Nenada Markovića i ostale direktore izdvojenih preduzeća iz Kostolca, a sve na bliske saradanike I poslušnike Daneta Hrkalovića i lokalnog investitora iz Požarevca, pored čega je i svog sina, brata Dijane, zaposlio u JP EPS jedinica Beograd gde prima basnoslovnu platu kao fudbalski trener koji ne ide na posao ni dan danas.

Od Aleksandra Bogićevića, koji je pored još mnogih podobnih I poslušnih postavljenih po ostalim Ministarstvima, prvo što je traženo, jeste da zaštiti Daneta Hrkalovića oca Dijane Hrkalović.

Pošto je Grčić već pregovarao sa demokratskom opozicijom da posle izbora samo zameni dres, jer je dobio informacije iz inostranstva da Vučić pada I pre izbora, poslednje što je tražio od Bogićevića je da traži od Ministra poljoprivrede Nedimovića da ublaži posledice koje su nastale jer više nije u milosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ono što brine zaposlene u Ministarstvu poljoprivrede je sumnja da je Aleksandar Bogićević koristio opremu za praćenje I prislušne uređaje koje je postavljao po kancelarijama Ministarstva I po službenim automobilima, koju je dobijao od Milorada Grčića i koja je vlasništvo JP EPS-a da bi skupio informacije kojima bi ucenjivao Ministra Nedimovića, kolege I zaposlene, a sve po nalogu Hrkalovićke I Grčića.

(Ekipa Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Od izvora dva putića vode na dve strane a zna se i koje. Da li će se i ovo zataškati kao Jovanjica, Krušik i sve ostale mahinacije čuvene braće i njihovih sledbenika.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker