BRATSKI: Potpisan protokol o saradnji opština Kučevo i Vrnjačka Banja

Predsednik opštine Kučevo Ivan Rajičić i predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović, potpisali su protokol o saradnji dve opštine koji ima za cilj uspostavljanje saradnje, razmenu iskustava i međusobno upoznavanje i povezivanje, kako na lokalnom, tako i na nivou okruga i regiona.

Foto: Opština VB

Prema rečima potpisnika ovog protokla, u početnoj fazi saradnje obe lokalne samouprave će prioritet dati privredi, posebno saradnji u oblasti turizma i promocije, sporta i kulture, kao i projektima koji se odnose na unapređenje komunalne infrastrukture.

Potpisivanju protokola je prisustvovao državni sekretar u Ministarstvu za trgovinu, turizma i telekomunikacija Republike Srbije Miroslav Knežević, koji je istakao da čvrsto veruje da će iskustva Vrnjačke Banje, jednog od vodećih turističkih centara u Srbiji, pomoći i doprineti razvoju turističkih potencijala opštine Kučevo i ovog dela Srbije.

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Dali će kučevačka napredno-jadna klika da sazna da u V. Banji svako selo ima regulisano vodosnabdevanje (u kuč. samo rabrovo), kanalizacione kolektore sa priključkom svih naselja, ni jednu divlju deponiju (u kuč. u svakom selu bar po 1, u voluji i neresnici bar 5), i tako , poredjenje na sedmom nebu, a da naprednim bizgovima ne treba ni voda, ni kanalizacija, ni uredjene škole i ambulante, imaju vodju za hvalospeve, laži, obmane, kriminal,….hrane se njegovim lažima i njima je lepo, a kučevo za 10god. kao opština ostaje sa 20 % stanovnika.

  2. Baš me ova evst obradovala.
    Nadam se da će ovo bratimljenje da preraste u VODENO PRIJATELJSTVO i da će nam naša Vrnjačka braća nesebično pomoći da, pored intergalatičkog gasovoda koji već imamo, uskoro svako selo dobije i vodu iz međuregionalnog vodovoda iz pravca Vrnjačke Banje, jer ako se nastavi sa ovim zagađivanjem reke Pek, od strane tih nekih, ko zna kojih, nepoznatih zagađivača – ma ima da pocrkamo od žedi!
    A, valjalo bi špricer uz pečenje nekako ugoditi, pa ako bi to moglo da bude iz česme Vrnjačke…ma, tim bolje.
    Samo jako – idemooooo…!

  3. Mafijaško rukovodstvo iz Vrnjačke Banje se zbratimilo sa mafijaškim rukovodstvom iz Kučeva. Ljudi, ovo je istina, ne govorim iz glave!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker