DRAMA U BEČU: Srbin bežao od austrijske policije, pa ga spašavali vatrogasci

Dvojica muškaraca, od kojih je jedan srpksi državljanin, povređeni su prilikom hapšenja u policijskoj akciji “Kobra”, koju je sprovela austrijska policija kako bi pronašla napadače na jednu stariju ženu.

lustracija/Profimedia

Policija je upala u zgradu u predgrađu Beča u petak popodne, a dvojica muškaraca koji su se našli u stanu na drugom spratu odmah su pokušali beg skočivši sa terase, ali su završili na terasi stana ispod, prenosi austrijski Kurier.

– Vatrogasna služba prvo je morala da sprovede akciju spašavanja povređenih muškaraca, koji su ostali na balkonu stana ispod, da bi ih kasnije predala policajcima – prenose austrijski mediji.

Njih dvojica nisu mogli da budu spašeni nosilima, već je morala da se angažuje i korpa kojom su spuštani sa terase, ali na svu sreću nisu teže povređeni.

Za Srbinom (24) već ranije je raspisana poternica, dok se protiv njegovog saputnika ne vodi nikakva istraga.

– Za srpskim državljaninom postoji nalog za hapšenje zbog više krivičnih dela, on je bio bez prebivališa, ali su detektivi uspeli da saznaju gde se nalazi. On je nakon ukazane pomoći u lokalnoj bolnici uhapšen – saopšteno je iz austrijske policije.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker