HAPŠENJE KOD GOLUPCA: Pijan na Božić, pretio da će skalperom i sekirom da ubije nevenčanu suprugu i tasta

Policija je uhapsila Nemanju Tekilerovića (21) iz Donjeg Milanovca, sa boravištem u Kudrešu kod Golupca, zbog sumnje da je izvršio nasilje u porodici i izazivanje opšte opasnosti.

Foto: M.V.

Tekilerović se tereti da je na Božić, u popodnevnim satima, u kući vanbračne supruge Milene Mitrović (38) u Kudrešu, najpre započeo svađu sa njom, a onda i sa njenim ocem Jezdimirom koji je pokušao da je zaštiti.

U jednom trenutku, osumnjičeni je uzeo skalpel i sekiru i, zamahujući njima u pravcu supruge i tasta, pretio da će da ih ubije. Onda je sekirom udario posred drvenog stola na terasi, koji se od toga prepolovio, a parče drveta pogodilo je Jezdimira u čelo. Zatim je osumnjičeni dohvatio plastičnu kanticu sa benzinom, koji je polio preko drva za ogrev na terasi. Uzeo je upaljač i pretio da će da izazova požar i tako ih usmrti.

Kad su shvatili da mogu da nastradaju, supruga i njen otac su pobegli i pozvali policiju. Osumnjičeni je ubrzo uhapšen i određeno mu je zadržavanje od 48 sati i dodeljen branilac po službenoj dužnosti. Njemu je urađen i alkotest kojim je utvrđeno da je imao 1,2 promila alkohola u krvi.

Prilikom saslušanja pred osnovnim tužiocem u Velikom Gradištu, on je negirao dela za koja se tereti. Tužilac je predložio pritvor od 30 dana, što je sudija za prethodni postupak i prihvatio, kako osumnjičeni ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivična dela.

Protiv njega se sada vodi istraga zbog nasilja u porodici, za koje je zaprećena kazna do 3 godine zatvora, i za izazivanje opšte opasnosti, za koje sleduje do pet godina zatvora.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Pročitajte i
Close
Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker