HAPŠENJE KOD GOLUPCA: Pijan na Božić, pretio da će skalperom i sekirom da ubije nevenčanu suprugu i tasta

Policija je uhapsila Nemanju Tekilerovića (21) iz Donjeg Milanovca, sa boravištem u Kudrešu kod Golupca, zbog sumnje da je izvršio nasilje u porodici i izazivanje opšte opasnosti.

Foto: M.V.

Tekilerović se tereti da je na Božić, u popodnevnim satima, u kući vanbračne supruge Milene Mitrović (38) u Kudrešu, najpre započeo svađu sa njom, a onda i sa njenim ocem Jezdimirom koji je pokušao da je zaštiti.

U jednom trenutku, osumnjičeni je uzeo skalpel i sekiru i, zamahujući njima u pravcu supruge i tasta, pretio da će da ih ubije. Onda je sekirom udario posred drvenog stola na terasi, koji se od toga prepolovio, a parče drveta pogodilo je Jezdimira u čelo. Zatim je osumnjičeni dohvatio plastičnu kanticu sa benzinom, koji je polio preko drva za ogrev na terasi. Uzeo je upaljač i pretio da će da izazova požar i tako ih usmrti.

Kad su shvatili da mogu da nastradaju, supruga i njen otac su pobegli i pozvali policiju. Osumnjičeni je ubrzo uhapšen i određeno mu je zadržavanje od 48 sati i dodeljen branilac po službenoj dužnosti. Njemu je urađen i alkotest kojim je utvrđeno da je imao 1,2 promila alkohola u krvi.

Prilikom saslušanja pred osnovnim tužiocem u Velikom Gradištu, on je negirao dela za koja se tereti. Tužilac je predložio pritvor od 30 dana, što je sudija za prethodni postupak i prihvatio, kako osumnjičeni ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivična dela.

Protiv njega se sada vodi istraga zbog nasilja u porodici, za koje je zaprećena kazna do 3 godine zatvora, i za izazivanje opšte opasnosti, za koje sleduje do pet godina zatvora.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker