KUD NESTAŠE MESNE ZAJEDNICE? Gradištanski odbornici plaćeni su samo da glasaju, ne i da razmišljaju! (VIDEO)

Ovdašnje večite gradištanske gromade u dronjcima od nazadnjaka svih mogućih stranačkih boja na vlasti, da li je bitno da li si SNS ili SPS, isti koreni, vole vlast više od svojih majki, očeva i dece.

Foto: Screenshot Youtube

Večiti vlasnici vlasti, bede i jada malih sredina, višedecenijske obesne gazde prosjačkog života prosečnog građanina bez posla i bez ikakve nade u danas i bolje sutra, u ovom slučaju besprizorni razvijači nerazvijenosti opštine Veliko Gradište, po ko zna koji put, opet su “prekomponovali” vlast, uskrativši građanima pravo iz Člana 52 – Izborno pravo, po kome svaki punoletan, poslovno sposoban državljanin Republike Srbije ima pravo da bira i da bude biran.

Kako drugačije objasniti ovo novo, nasilno i grubo kršenje Ustava Republike Srbije, gde su na poslednjem zasedanju Skupštine opštine Veliko Gradište u ovoj godini gradištanski odbornici Srpske napredne stranke izglasali odluku o raspuštanju svih saveta mesnih zajednica i postavili svoje napredne plaćene poverenike i pomoćnike u istim mesnim zajednica i to sve uz prećutnu saglasnost stranačkih centrala.

Vele javno, slažu čim zinu, ali opština Veliko Gradište stigla je na korak do apsolutne diktature, a ovdašnjim gradištanskim silovateljima vlasti kojima već 2-3 decenije ne možeš ni puškom oteti fotelju, po 20% od svake plate novopostavljenih poverenika i pomoćnika u slamaricu, a za sve loše u državi Srbiji, dežurni krivci zna se da su fašisti, pa udri po njima.

Međutim, mahom, kad se na zasedanjima gradištanske Skupštine silom prdi, većina odbornika se može namicati iz prisutne “publike”, gde su u glavnoj ulozi ljudi, do juče bez upliva u politiku normalni, danas vlasnici nečasnog i pokvarenog učešća u virtuelnoj vlasti.

Pitamo se, da li je sa ovom izglasanom odlukom upoznat i njihov veliki tata i naš predsednik Aleksandar Vučić, jer svi znamo da on njegovu hordu preletača voli mnogo, sluša ih bezuslovno, voli njihova naređenja, njihove molbe uslišuje odmah, jer je razlog vrlo prost i svako ga razume kome nije glava u pesku.

Ali da ga mi ne odugovlačimo mnogo, ako je za utehu, građanin opštine Veliko Gradište danas lako i brzo umire. Dva, najviše tri meseca, korona te brzo “pojede”, sledi čitulja na nekoj banderi po paprenoj ceni, i čovek najzad prestaje da se bavi neizvesnim preživljavanjem od danas, do sutra. Neke odlazak dragih ljudi u Velikom Gradištu do neba boli, a neke, još uvek nekažnjene za neodgovornu klasičnu zajebanciju sa sugrađanima, baš zabole.

Satri, zatri istinu, i svi sledeći idiotski mandati su na raspolaganju!!!

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker