DOLIJAO SRPSKI DILER U VIĆENCI: Policija je u Sašinom stanu pronašla pravi supermarket raznovrsnih droga!

Dakić Slaviša zvani “Saša” (49), uhapšen je u četvrtak 15. februara u Vićenci jer je tokom rutinske kontrole finansijska policija kod njega pronašla kokain i hašiš.

Foto: Guardia di Finanza

Kako prenose mediji, finansijska policija je u četvrtak 15. februara u Vićenci zaustavila automobil kojim je upravljao državljanin Srbije, Dakić Slaviša zvani “Saša” (49), zbog rutinske kontrole. Prilikom pregleda dokumenata policija je primetila da devojka (26) državljanka Italije koja se nalazila na mestu suvozača, bila dosta nervozna, navelo je policiju da izvrše detaljan pretres. Prilikom detaljnog pretresa kod devojke je pronašla12 grama kokaina već podeljen u dozama i 102 grama hašiša. Dok, u džepovima srpskog državljanina pronašla je 3 grama kokaina takođe već podeljen u dozama, i 2.000 eura.

Policija je u pretresu Dakićevog stana, pronašla pravi supermarket raznovrsnih droga. U stanu, sakriveno u različitim kontejnerima, pronašli su drugih 12,5 grama kokaina, 206 grama hašiša, 340 grama marihuane, 8 džointa, 151 grama opojnih droga tipa MDMA (psihoaktivna supstanca koja pripada klasi metamfetamina) i 697 tableta ekstazija različitih oblika i boje. Naknadno, pronađeno je i 3 precizne vage za merenje i različiti materijali za pakovanje lekova.

Nakon završenog pretresa, sva droga koja je pronađena (u vrednosti od preko EUR 40.000,00) i novac je zaplenjena, a Srpski državljanin koji je još od ranije poznat policiji zbog brojnim prethodnim kriminalnih dela, posebno zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, je uhapšen. Dok je dvadesetšestogodišnja Italijanka puštena da se brani sa slobode.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker