NOVA DRAMA U BEOGRADU: Prinudno iseljavaju porodice iz kuće u kojoj žive više od 80 godina, odloženo za 3 meseca! (VIDEO)

Porodica Vuksanović je kuću u kojoj živi više od 80 godina, ponovo izgradila od svog novca onda kada uslovi za život u njoj gotovo nisu postojali.

Screenshot

Prinudno iseljavanje porodice Vuksanović iz kuće u Prilepskoj 7 na Autokomandi u Beogradu koje je trebalo danas da se desi, odloženo je za tri meseca.

Ispred kuće porodice Vuksanović okupili su se građani koji su postavili barikade od kontejnera kako bi sprečili prinudno iseljavanje. Prisutna je i policija.

Naime, oni su 1999. godine, od opštine Savski venac otkupili deo vlasništva i pravo na korišćenje kuće. Kada je kuća obnovljena i kada je njena tržišna vrednost porasla nekoliko puta, posle 80 godina, javljaju se vlasnici preostalog dela kuće, sud poništava ugovor opštine i Vuksanovića.

Svaki čovek mora imati krov nad glavom, ne dozvolimo da se desi još jedna ovakva nepravda, budimo solidarni i sprečimo izbacivanje porodice Vuksanović na ulicu.

TPKNEWS/Kurir

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker