ČISTKA: Član Opštinskog veća u Petrovcu na Mlavi isključen iz SNS (VIDEO)

Zbog teških optužbi protiv predsednika opštine Petrovca na Mlavi Duška Nedinića na društvenim mrežama, isključen iz petrovačkog SNS-a Nebojša Vlajić Bosanac.

Foto: Screenshot youtube

Na održanom opštinskom odboru u utorak 12. juna Srpske napredne stranke Petrovac na Mlavi izglasano je isključenje Nebojše Vlajića Bosanca iz Srpske napredne stranke zbog grubog kršenja stranačke discipline i povrede ugleda stranke.

Tim povodom medijima se obratio predsednik OO SNS Petrovac na Mlavi Duško Nedinić:

– Optužbe koje su iznete na moj račun i račun mojih kolega i saradnika su jako ozbiljne. Zato je zakazan sastanak Opštinskog obdora na kome je analizirana trenutna situacija. Ovo glasanje je značilo pitanje poverenja meni, jer shvatate da su optužbe koje su iznete strašne, neukusne, nemam ni reči da bih približio ozbiljnost situacije. A da su takve optužbe istinite, gospodin Vlajić bi nakon sinoćnjeg glasanja ostao u SNS-u, a ja bih bio taj koji podnosi ostavku. Ako ostavimo po strani moral i ljudskost, kulturu ponašanja, što u ovom slučaju apsolutno ne postoji, činjenica je da je statut stranke višestruko prekšen i da se to moralo sankcionisati -, rekao je Nedinić.

Nedinić je dodao da je svako kršenje ustava, zakona, opštinskih odluka i rešenja kažnjivo, ali da postoje pravosudni organi koji o tome odlučuju.

– Mislim da je neozbiljno i neukusno da bilo koji predstavnik opštinske valsti, pogotovo član veća, koristi društvene mreže za bilo kakve ozbiljnije optužbe, pogotovo bolesne i neosnovane. Ja u svakoj prilici napominjem da su moja vrata uvek otvorena za sve sugestije i kritike. Svestan sam da nisu sve odluke popularne, ali zaista mislim da istupi kakve je imao Vlajić nisu na mestu. Verujte mi na reč, svaka odluka koja se donese prolazi rigorozne kontrole. Naša uprava je u poslednje dve godine veoma često izložena najrazličitijim kontrolama republičkih organa koji godinama pre toga nisu dolazili u našu opštinu. Više puta smo od istih dobili pohvale za rad. Ovde će se svako moje komentarisanje ove šarade zavšiti, jer dok neko gubi vreme po društvenim mrežama, misleći da će sebi da poveća popularnost ili da uradi nešto prljavo za neke druge, moji saradnici i ja za to vreme radimo -, poručio je Nedinić.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker