HOROR U BEOGRADU: Ubio ženu kamenom u Centru za socijalni rad

Na Novom Beogradu juče oko 16 časova dogodilo se stravično ubistvo, kada je muž ubio Olgu L. udarcem kamenom u glavu.

Muž Milan. L. (46) je imao zakazan kontrolisani sastanak (u prisustvu radnika za socijalni rad) sa svojom bivšom ženom Olgom L. u Centru za socijalni rad u Tošinom bunaru 148, gde ju je ubio, a potom pobegao sa lica mesta.

Milan L. je parkirao automobil ispred Centra za socijalni rad, a zatim ušao u hol gde je čekao bivšu suprugu, majku troje dece starosti 10, osam i tri godine.

Žena koja je u trenutku ubistva bila u kancelariji direktora Centra rekla je da je videla muškarca koji je kamenom krenuo da se obračuna.

Brat ubijene žene je rekao da je nasilje u porodici trajalo od početka braka, a da su zabeleženi i pokušaji nasrtanja na trojicu sinova.

Osumnjičeni je pre dve godine već odležao osmogodišnju kaznu zatvora zbog nasilja u porodici i imao je zabranu prilaska na manje od 100 metara.

Tužilac je zabranio zvanične izjave medijima, a osumnjičeni je u bekstvu i za njim se traga.

Nakon udarca žena je ostala na mestu mrtva, potvrđeno nam je u Hitnoj pomoći.

Preduzete hitne mere za zbrinjavanje dece posle ubistva

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja izrazilo je duboko žaljenje zbog tragičnog događaja koji se desio na Novom Beogradu, i saopštilo da je u saradnji sa Gradskim centrom za socijalni rad preduzelo hitne mere zbrinjavanja dece.

U novobeogradskom Centru za socijalni rad jedan muškarac je danas tupim predmetom ubio bivšu suprugu (39), majku troje dece, a zatim pobegao sa mesta zločina. On je bio pozvan na razgovor u kontrolisanim uslovima, u prisustvu radnika za socijalni rad.

“Deci su obezbeđeni egzistencionalni uslovi, bezbednost i briga o zdravlju do konačnog odlučivanja o njihovom daljem zbrinjavanju”, navodi se u saopstenju.

Ministarstvo će takođe uraditi nadzor nad stručnim radom Centra za socijalni rad Novi Beograd u konkretnom predmetu.

O ishodima nadzora Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja javnost će biti blagovremeno obaveštena, navodi se u saopštenju.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker