KO NE MOŽE NA MITING, EVRIĆI NA SUNCE! Direktor OŠ “Kralj Aleksandar” iz Požarevca nezvanično poručio radnom kolektivu

Čega se neće setiti SNS kadrovi nebi li se nagrabili i nakrali, ostaće zabeleženo u analima političke ere 2012-2024 godine.

Direktor OŠ “Kralj Aleksandar” iz Požarevca Goran Seger/Foto: Facebook

Bivši izraženo demokratski direktor škole, sada kadar SNS, koji je preleteo iz DS-a, kako bi ostao na svojoj funkciji, koja mu već godinama donosi lep profit i razne benefite, dosetio se, kako u teškim vremenima da uz svoju sadašnju partiju SNS, dođe do dodatne zarade.

Naime, kako nam javlja insajder iz OŠ “Kralj Aleksandar” iz Požarevca, kao i svaki direktor, koji je dobio kvotu ljudi za odlazak na kontramiting 26. maja u Beogradu, održavši sastanak sa svojim radnim kolektivom, poručio je sledeće:

– Ko ne može ili ne želi na kontramiting predsednika Vučića, može da opravdano odsustvuje ali to košta. Zainteresovani da se jave pojedinačno oko dogovora i plaćanja. Iz svega ovoga, zaista je sramotno za same naprednjake, da se neko ovako bogati dok se njihov predsednik bori za opstanak na vlasti. Pojedinci koriste situaciju da uzmu neki dodatni evrić za sebe sa strane iako im je partija na vlasti sve omogućila – , u jednom dahu izgovara naš insajder iz radnog kolektiva škole.

Ovom prilikom naš insajder moli i apeluje, ovim putem, da se uključe svi pravni timovi i opozicije i pozicije, policija i tužilaštvo, kako bi se ovakvima kao što je Seger zabranilo bavljenje i obavljanje rukovodećih pozicija.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

6 Komentari

  1. INFO: Istoriski putnici iz celog ovog sada demografski,ekološki,ekonomski socijalno …galipirajuće izdišućeg,izumirućeg i nestajućeg ,,AFRIČKOG KONGO REGIONA ,,
    Istočne Srbije , koji sutra dolaze u Beograd već više godina SULTANSKI LIČNO najstrožije cenzurisanim TRANSEVROPSKIM
    (Atlantski okean Crno more)
    ,,KORIDOROM ŽIVOTA,,/
    ,,ZABRANJENIM KORIDOROM,, mogu da na putu za Beograd koriste veliki broj različitih tematskih mapa ovog TRANSKONTINENTALNOG EVROPSKOG koridora koje su javno i trsnsparentno objavljene , na javnoj Facebook grupi sa više od 3.500 stalnih i javnih llsmova,kolektivnih i pojedinačnih ,i desetinama puta većim brojem posetilaca…) :
    AUTOPUT ISTOČNE SRBIJE.
    A mogu ih koristiti i u povratku u ovaj ,,AFRIČKI KONGO REGION,, Istočne ySrbije.
    Da ne zalutaju.
    I srećan put.. a i povratak.
    Pozdrav.

    1. Kada velikog ludaka podržavaju stotine hiljada ljudi, nije ništa čudno da i tebe malog ludaka, prati 3500 ljudi. Ujedno bih iskoristio priliku, da se izvinim Vučiću, jer danas zbog posla, neću doći na njegov miting. Ali, sutra je neradan dan, tako da ću doći obavezno.

  2. PS…a mogu ih koristiti i dežurni botovi sa ovog portala iz Gigine šupe.
    A na Facebook grupi TPKNEWS takođe
    imaju i Facebook profil
    .na kome su takođe javno i transparentno objavljenne prethodno navedene mape…
    Pa i njih mogu koristiti….
    I pozz iz 🚞

  3. opaaa…ni svi krivi u sudnici, ni svi bolesni u bolnici…evo ga opet ovaj nelečeni.
    neko je zaboravio da zaključa odeljenje na prvom spratu…!?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker