HAPŠENJE U ITALIJI: Albanac sa Kosova sa Srpskim državljnstvom na biciklu pljačkao prolaznike u Milanu! (VIDEO)

Itallijanskka policija je uhapsila Albanca sa Kosova Ardijan Bunjakua (20) koji ima Srpsko državljnstvo i, koji je odgovoran za osam pljački izvršenih između septembra i novembra u Milanu.

Sscreenshot youtube

Policija u Milanu sprovela je detaljnu istragu nakon primljenjih žalbi od opljačkanih građana. Dvadesetogodišnji Albanac sa Kosova sa Srpskim državljnstvom je svoje žrtve pljačkao u večernjim satima na mestima koja su slabo posećivana. Sve njegove žrtve bili su uvek mladići između 17 i 22 godine.

Pljačkaš vozeći se na biciklu, zaustavljao je svoje žrtve uz izgovor da li imaju upaljač da zapali cigaretu ili uz zahtev za informacijama. Kada bi se neko zaustavio on bi iznenada promenio stav i, pretvarajući se da poseduje oružje, sa agresivnim tonom i pod pretnjom zatražio da mu predaju novčanik i mobilni.

Detaljna istraga policije je dovela do njegovog hapšenja. On je pušten iz zatvora u julu 2017 godine, nakon što je izdržao kaznu zatvora u trajanju od dve godine i osam meseci zbog istog zločina.

Uvek je birao slabo posećivana mesta gde nije bilo kamera. Međutim, 16. novembra dok je pokušavao da opljačka jednog mladića, sve je zbeležeeno na snimku jedne kamere.

Opis opljačkanih žrtva i snimak kamere pomogli su policiji da identifikuju Albanca sa Kosova Ardijana Bunjakua (20) koji je u Italiju došao sa Srpskim pasošom.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker