TURISTIČKI POTENCIJALI: Turistička ponuda gradištanske i golubačke opštine na Sajmu turizma u Berlinu

U Berlinu se od 7. do 9. marta održava jedan od najznačajnijih turističkih sajmova, Međunarodni sajam turizma ITB. Na štandu Srbije svoje turističke adute predstavlja Donje Podunavlje, čiji deo je i turistička ponuda opštine Veliko Gradište i Golubac.

Foto: Promo

Nakon nedavno završenog Međunarodnog sajma turizma u Beogradu na kome su prezentovane turističke atrakcije i sadržaji Donjeg Podunavlja na zajedničkom štandu Turističkih organizacija opština Golubac, Majdanpek, Kladovo i Negotin, turističkih prostora Tvrđava Golubački grad i Lepenski Vir, kao i “Nacionalnog parka Đerdap, Donje Podunavlje predstavlja se i na sajmu turizma u Berlinu.

Berlinski sajam turizma jedan je od najznačajnijih turističkih sajmova u svetu za koji se kaže da je “mesto gde se oblikuje budućnost putovanja“.

Turističku ponudu Donjeg Podunavlja na štandu Srbije prezentuju predstavnici Turističkih organizacija opština Majdanpek, Golubac, Kladovo i Veliko Gradište.

Tokom tri sajamska dana biće predstavljeni turistički potencijali Donjeg Podunavlja odnosno opština Majdanpek, Golubac, Kladovo i veliko Gradište, prirodna, kulturna i istorijska baština, bogata gastronomska ponuda, turistički programi i ponuda za aktivni odmor.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. e to je bas lepo sto se kaze da se vidi kako ova nasa opstina i napreduje itako i treba, do berlin sa nasim mijovicem da idemo svi !

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker