VLAUCA IZ OKOLINE ŽAGUBICE UHAPŠEN U BEČU: Pijan nokautirao policajku tokom svađe s bivšom devojkom

Državljanin Srbije (25), kako saznajemo, iz okoline Žagubice uhapšen je u nedelju 8. januara u Beču jer je udario policajku koja je bila na dužnosti.

Ilustracija

Kako prenose austrijski lokalni mediji, incident se dogodio u 1:15 posle ponoći, kada je neko prijavio da se osumnjičeni svađa s bivšom devojkom (37) u stanu.

– Njemu je zabranjeno približavanje devojci, pa su ga policajci zamolili da spakuje svoje stvari i da napusti stan. On je u tom trenutku udario policajku u lice, nakon čega je uhapšen – navodi izvor austrijskih medija.

Alkotestom je utvrđeno da je nasilnik u krvi imao 2,56 promila alkohola u krvi.

– Na ispitivanju nije priznao nasilje – dodaje sagovornik.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. Je*ao Vlauca mater, ovom novinaru. Dokle će više da se piše Vlauca, umesto Vlah? Što je najinteresantnije, vlasnik TPKNEWS je isto Vlah i čudi me kako dozvoljava ovo omaložavanje. To bi isto bilo, kao kada bi se umesto Rom, pisalo Ciga.

    1. A otkad su cigani Romi od koje godine a koliko znam na njemačkom se kaze zigoina pa se ne ljute a u Srbiji odmah dozu halabuku a u Srbiji zove Srbi, muslimani, katolici, vlasi, madjari naravno i cigani i jos mnogobrojne nacije

      1. Zigeuner je i na nemačkom jeziku pogrdno značenje. Kulturni i obrazovani ljudi, kažu Roma Sinti. Kada smo kod obrazovanja, poradi malo na pravopisu.

  2. Да ли сте сигурни да је Влах?
    У околини Жагубице има и Српских села у којима живе Срби као и у Жагубици што живе.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker