SPS ZA RUŽIĆA: Dačić pušta svoje ljude niz vodu da bi ušao u Vučićev Narodni pokret

Čuda se dešavaju u Socijalističkoj partiji Srbije proteklih meseci, ni Miljacka očima ne veruje šta Ivica Dačić radi od SPS-a.

Ivica Dačić i Aleksandar Vučić

Kako se saznaje, lider ove stranke i ministar spoljnih poslova imao je sastanak sa najbližim saradnicima iz rukovodstva partije i saopštio im da nemaju izbora, već da moraju da uđu u Vučićev Narodni pokret.

Dačić je saopštio saradnicima da će tražiti mesto potpredsednika pokreta, što je dodatno uzburkalo struje u SPS-u, jer većinski deo smatra da će utapanjem ove stranke u Narodni pokret, SPS izgubiti identitet i snagu, odnosno prokockati ogroman rezultat koji je ostvaren na poslednjim izborima.

Kako saznajemo, mnoge ovaj stav u stranci nije iznenadio, pošto je Dačić uvek bio spreman da na kraju pristane na svaki Vučićev zahtev sve dok je i sam on siguran i dok ima državne funkcije.

Trenutno, u sadašnjoj konstalaciji ima tri (potpredsednik Vlade, ministar spoljnih poslova i koordinator službi bezbednosti), ne mari mnogo za druge i nema problem da se mnogih svojih ljudi odrekne i pusti ih niz vodu.

Zbog toga je situacija u SPS-u nikad gora, a cepanje stranke na Dačićeve i Ružićeve nikad jače i očiglednije.

(Tpknews.com/Direktno)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker