JAKO NEVREME POGODILO BRANIČEVSKI OKRUG: Voda do pojasa, na ulicama potop, automobili poplavljeni, bujice nosile sve pred sobom! (FOTO/VIDEO)

Braničevski okrug danas je pogodilo snažno nevreme, a Petrovac na Mlavi i Požarevac su doživeli pravi potop uz jak grad, bujice na ulicama i grmljavinu koja je tutnjala bez prestanka više od 10 minuta!

Društvene mreže u međuvremenu su zasute video-snimcima na kojima se vide nezapamćeni prizori – grad koji tako besomučno tuče i reke vode koje se slivaju ulicama u Petrovcu na Mlavi i Požarevacu.

Na Petrovac na Mlavi i Požarevac se sručila takva količina vode da je nivo doslovno do pojasa, a automobili su poplavljeni…

Na društvenim mrežama može se pročitati da je slično i u drugim opštinama i gradovima Braničevskog okruga.

Za sada nije bilo većih oštećenja objekata po selima i gradovima u opštinama Braničevskog okruga, ali lokali koji su se nalazili u prizemlju su pretpreli štetu jer je u njih odjednom ušla voda. Bujica je nosila kontejnere, voda je ulazila u automobile koji su se gasili. A grad koji je tukao, ljudima je uništio zasade.

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) prethodno je upozorio da će u Braničevskog okrug pasti jaki pljuskovi praćeni gradom.

Takođe, RHMZ upozorava na moguće nepogode do kraja nedelje. Očekuje se i osetan pad temperature i do deset stepeni celzijusa.

M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker