VOĐINA RAJA DO J*J*: Procureli snimci Mikićevog kupleraja u opštinskoj upravi Kučevo (VIDEO)

Kako je na vidiku neizbežan kraj jedanajstogodišnjeg nasilja Vučićeve političko – mafijaške organizacije pod imenom Srpska napredna stranka, “na terenu” je nervoza sve veća, a na vrhu sve vidljivija histerija i svakodnevno ludilo…

Screenshot

Tako, poslednjih dana među građanima opštine Kučevo munjevitom brzinom dele se snimci koji su nastali tokom svakodnevnih bahanalija koje Mikić i Rajičić organizuju u opštinskoj upravi Kučevo.

U opštini Kučevo svi su očekivali da dolaskom na vlast Perišićeve hotelske bratije koju predvodi robijaš Nenad Mikić opština Kučevo dotakne dno, ali ovakvo dno niko nije očekivao niti mogao da sanja ni u najgorim košmarima.

Vrhunac bahatosti i propasti u koje su opštinu Kučevo gurnuli Nenad Mikić i nejaki Ivan Rajičić ogledaju se u tome na šta liči opštinska uprava Kučevo koja treba da bude najuzornija institucija na teritoriji opštine.

Ne znajući ništa drugo da radi osim da kraducka i drži birtiju u Kučevu, Mikić je od opštinske uprave Kučevo napravio najgoru drumsku prčvaru po uzoru na Sodomu i Gomoru.

Opštnska uprava Kučevo danas više liči na ludnicu nego na instituciju najvišeg prioriteta u opštini.

Radnicima je dozvoljeno da se opijaju, ohrabruje se konzumiranje opojnih droga koje bratija stavlja u promet, muzika trešti po hodnicima, razgolićene radnice šetaju hodnicima kao kol-girl, prosto rečeno, opštinska uprava Kučevo liči na bordel.

Ono malo preostalih savesnih građana opštine Kučevo živi u strahu za svoje potomstvo i priprema ih da ih iseli pred pošasti koju su doneli Perišić, Mikić i Rajčić.

Nekada najuzornija institucija u kojoj su radili savesni radnici, pristojno i kulturno odeveni, danas liči na kupleraj koji kontroliše ova kriminogena vlast.

Ostaje nada da će na lokalnim izborima koji će biti najverovatnije na proleće 2024. godine narod oštro da kazni svojim glasovima Mikića, Rajičića, Perišića i njima bliske saradnike i da na taj način vrati ugled opštinskoj upravi Kučevo i opštini Kučevo koja je po kvalitetu života pre dvadesetak godina bila odmah iza Požarevca.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

24 Komentari

  1. Alal im vera, svaka čast, bravo, bitange lopovske, veliki broj građana živi na ivici ili ispod granice siromaštva, gladuju, oblače se na buvljaku, vi se baškarite, ludujete, e pa neće moći, došao je kraj.

  2. Sram te bilo Janoševiću, doveo si bagru na vlasti da pijanci i da se drogira. Sve si nas osramotio bitango jedna. Govnjia motka je za tebe

  3. Ova sto pada na ledja je bivsa supruga Novice Janosevica alfa i omega za ljudske resurse i prvi pomocnik nepismenig nacelnika opstinske uprave Miloradovica. Trgovac po zanimanju, Novica joj sredio diplomu strukovnog menadzera za industrijski menadzment

  4. Ljudi moji pa ovo je strašno!Od opštine napraviše kupleraj.Bravo Novice Janoševiću i tvom timu za ovaj klip.Lepo si im vratio i osvetio za ono što su te šutnuli sa mesta predsednika oosns.A za one škakljivije klipove i snimane razgovore kako se ogovaraju i pljuju jedan drugog Rajičić,Perišič,Mikić,Kecman!E TO ĆE MO DRUGI PUT!

  5. Ovo je opstina za primer po kriterijumima SNS. Krade se maksimalno, redovno se placa reket za obavljanje vlasti pod firmom SNS, najgori se postavljaju na odgovorne funkcije, sva pravila su ova ispostovana u Kucevu. Solo igraci kao Petrovic se amputiraju momentalno, za primer drugima. Posto u Kucevu sramota odavno ne postoji, ovakvo ponasanje je sasvim prihvatljivo da se desava u zgradi opstine. Bice tu nadamo se dobro posecen kupleraj, da se samo stave cdruge sijalice, lokacija je u centru. I radna snaga za pocetak je tu. Za Kucevu na dnu sa Perisicem, Napred.

      1. Sandra-Vepru Novice i tvoj internet tim.Samo da vas obabestim da je otvorena nova fabrika duvana kojoj su dali ime Boban pa bi ste mogli da probate i popušite Bobanu i kazete nam kakav je ukus i miris duvana Bobana.

      2. Sandra-iza ovog imena se redovno kriju Novica vepar,Tanja radodajka,kvazimodo Šuša,Gargamel i ostale podguzne buve,sve vas je bog kaznio po zasluzi.😂

  6. A sada će Vučko da se bori protiv njih a do juče su delili plen sa njim i imali njegovu zaštitu. Narode pamet u glavu. Ako sada podržite Vučića ovi će vas totalno istrebiti. Ovaj snimak dovoljno govori kakva sudbina čeka Srbiju. Postaće gora od Sodome i Gomore. Zar ćete to dozvoliti.

      1. Sandra niti znam ko je Gagi niti znam ko je Siniša. Verovatno si ti Vučićev bot. Ja se ne krijem iza tudjeg imena. Ovo je moje i sa ponosom ga nosim.

          1. Možeš ti Novice Janoševiću da pišeš i pod Vučićevim imenom a ne samo pod imenom Siniša Brsan, Sandra ili neko drugi. Godinama se kriješ iza tuđih imena jer tvoje ime ni nemaš, u stvari tvoje ime se ne vidi od izmeta kojim je pokriveno svih ovih godina uništavanja svega vrednog u ovoj opštini. Očigledno je Siniša Brsan tvoja noćna mora, plašiš ga se jer jedino on i njegovi saradnici mogu da te vrate kod svinja odakle si došao. Janoševiću, ta navika i druženje sa svinjama te i danas drži, zadržao si njihovo ponašanje, manire, izgled i halapljivost. U svakom slučaju svinje su bolje i humanije od tebe. Da li misliš Janoševiću da te se neko plaši i da će ustuknuti pred tvojim bolesnim komentarima, kojima pokazuješ kolika si velika “svinja’ i da nemaš časti, obraza, morala ni sramote. Džabe sve ovo radiš, svi u ovoj opštini znaju da ti stojiš iza svih tekstova i komentara, blateći vlast, opziciju a ponekad i samog sebe kako bi pridavao sebi na važnosti jer te u medijima nema više. Novice Janoševiću, mogao si daleko da doguraš, međutim bezobrazluk, halapljivost, nepismenoća, zavist i ljubomora, su te toliko srozali da će te uskoro narod po Kučevu “cajperisati”. Bolje nisi ni zaslužio!!!

  7. Da li je moguće da se u opštini opijaju i drogiraju? Ne mogu da verujem, mada kako se ova Novicina bivša supruga iscepala ništa nije isključeno?

  8. Das städtische Gebäude sollte als gutes Beispiel dienen, zumal all diese Leute von den Bürgern bezahlt werden. Ich verstehe, dass Menschen sich manchmal entspannen müssen, aber das sollten sie in Restaurants tun. Aus diesem Text schließe ich, dass die Stadtverwaltung von Kucevo von Trägheit, Gesetzlosigkeit und Schlamperei beherrscht wird. Man kann sagen, dass ein gewöhnliches Wirtshaus immer noch ein rotes Licht installieren muss.

  9. Gargamelu nemoj da počnem da pišem kako si se zaposlio i kako sam ja završio da ona dobije diplomu za matematiku u Bosni. Sve znam ja imam informacije, bolje bi ti bilo da joj kažeš da se vrati meni inače pišem ministarstvu opet i ode joj diploma, pazi šta sam ti reko

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker