BRANE SKUPŠTINU OD OKORELIH VLAŠKIH VRAČARA: Požarevački naprednjaci se zaključali u skupštini grada!

Po direktivi velikog Bosa i njihovog vrhovnog vođe, talas odbrane gradskih skupština proširio se celom Srbijom.

Članovi gradskog veća i odbornici SNS-a u Skupštini Požarevca i njihovi koalicioni partneri, direktori javnih preduzeća, ustanova i škola, oko 70 njih, solidarišu se sa ostalim naprednjacima u zemlji, te su juče sazvali konferenciju za medije na kojoj su najavili da će braniti institucije Požarevca i Kostolca “od agresije, vređanja i ponižavanja”.

Neustrašivi predstavnici lokalne samouprave, članovi gradskog veća i odbornici SNS-a i njihovi koalicioni partneri koji su se juče okupili u skupštinskoj sali u zgradi lokalne samouprave, sinoć su se zaključali, a čuva ih skupštinsko obezbeđenje. Plaše se da slučajno ne nagrnu “okorele Vlaške vračare” – ili možda besni građani na koje su vračare bacile crne čini.

Od koga bre branite Skupštinu? E, ovo je izgleda pitanje od milion dolara.

Od građana? Od opozicije koja, inače, bojkotuje ovu lokalnu instituciju? Od protestanata kojih nema? Od kog nasilja branite Skupštinu?

Inače, u tu istu skupštinsku salu, gde kažu da će danonoćno dežurati, ti članovi gradskog veća i ti marljivi odbornici SNS i ti njihovi koalicioni partneri ulaze jednom u tri meseca – tek da ih ne raspuste i pošalju kućama, kako zakon nalaže. Uglavnom samo slušaju, ne učestvuju u raspravi, dižu ruke za i protiv, kako stranka kaže, uzmu dnevnice i svi srećni.

E, kako će i sada biti dokoni, možda bi mogli da se otključaju, naprave manifestaciju “Dan otvorenih vrata Skupštine”, primaju građane, razgovaraju sa njima o problemima koji ih tište… Ili da im građani pošalju monopol, šah ili ukrštene reči da prekrate vreme? A, obavezno i sendviče, da ne gladuju. Pre nego što padne odluka centrale da izaberu par njih najjačih da štrajkuju glađu.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker